צנחנים

לוחם87

New member
צנחנים

למי שיש שאלות על הטירונות ומסלול הלוחם בגדודי הצנחנים,אתם מוזמנים לשאול. אני לוחם בגדודים ופה לסוף השבוע.

aureliano1

New member
לי יש שאלות

איך השירות בגדודים? איזה פעילות אתם עושים? אתה יכול לספר קצת על הגיבוש יחטי"ות? מה הולך שם, על מה מסתכלים, וכו'.

עוד שאלות

בקשר לגיבוש...קצת הסבר ממש בקצרה שלך על הגיבוש ואיך עברת? (מאותר רגיל צדדי) בקשר לטירונות...איך היא גם קצת הסבר אני אשמח... והייתי רוצה תשובות לשאלות שהחברה האחרים שאלו

לוחם87

New member
תשובות

הגיבוש לצנחנים הוא מאוד קל לטעמי. רק אתם צריכים להראות מוטיבציה ורעל! כל אחד יכול עבור אותו (בתנאי שאתם לא איזה שמנים). אני נתתי הרבה ראבק ועברתי! הטירונות היא קשה,אבל מאתגרת! עושים אותה בבא"ח שפיפון שהוא ליד קריית גת. לומדים שם איך להיות לוחם בצה"ל - איך לירות,להסתער,מסעות,פק"לים,כושר ודברים אחרים ודומים. אח"כ יש גם את המתקדם שבו לומדים לעבוד כפלוגה לוחמת! ואז עולים לגדוד לפלוגת מסלול במשך 4 חודשים. העבודה בגדוד היא לעשות לרוב מעצרים,סיורים,מחסומים,שמירות בשיגרה! וכמובן שיש מבצעים יותר מיוחדים כמו מעצרים מורכבים או כניסות למחנות פליטים!

אם הייתי יכול

הייתי מצדיע לך עכשיו חחחח כל החדר שלי אדום... תמונות מהכותל... סיכות מהפלסר של אבא... קנפץ!! וואייייייי

CajU9

New member
מאוד קל לטעמך? קצת יהיר לומר

אחי התאום בפלס"ר צנחנים, והוא טוען שהגיבוש לצנחנים (לא ליחט"יות, אלא רק לחטיבה) היה קשה.. אל תנפיץ להם פה שהגיבוש קל, שלא יבנו על זה, כי וואלה, הוא לא קל! נכון צריך רבאק וכוח רצון כמו בכל גיבוש אחר, אבל אל תמעיט בערכו כל כך...

למעלה