צנחנים-גיוס

צנפן11

New member
צנחנים-גיוס

טוב אנשים,צר לי לאכזב את כל מי שבילבל את השכל אבל צנחנים מתגייסים ב-26 וזה בדוק במאה אחוז.תסמכו עליי אני לא סתם אומר.

gomik

New member
וואלה אחי

עכשיו חצי מיליון אנישים יגידו לך זה לו הגיוני "אני יש לי ה26 ולא עשיתי גיבוש צנחנים.אבל אתה תגיד להם "אחים שלי התאריך שלכם זמני!" בקיצור בלגן נעשה מסיבה.

צנפן11

New member
שמע אחי..

אני לא מתעסק פה בשטויות של ילדים ואני לא כתבתי אפילו הודעה אחת עד ההודעה הזאת.אני כותב רק דברים אמיתיים.זה לא אמור להיות חשוב מאיפה אני יודע אבל זה מקור מצויין ואני בטוח במאה אחוז.אני לא בא פה לשחק עם אנשים

gomik

New member
אף אחד לא אמר שאתה

רוצה לשחק משחקים אבל יש כאן הרבה אנשים שדופיק תאריכים. ואני וכולם כאן כבר לא יודעים מה נכון ומה לא.

אז זה סגור

אם אתה אומר, סבבה. צנחנים, 26. moving on! למישהו יש עוד תאריך שהוא בטוח בו כל כך?

אוףף

אולי תועיל בטובך להגיד לנו, בכלליות כמובן, איך אתה כל כך בטוח שצנחנים השנה זה ה 26 ? כי זה פשוט לא נכון. צנחנים זה ה 28 אמר לי את זה חבר של ההורים שלי שמשרת ככה מול מחשב במיונים האלה והוא רואה את זה במחשב איזה גיוסים יש בכל תאריך.... אז ככה שהמיידע שלו אמין בהחלט כי הוא גם אמר את זה להורים שלי ולא רק לי והוא לא ילד קטן אז כמו שאני עכשיו הסברתי לך איך אני -יודע- שצנחנים זה ה 28 בבקשה ממך תרשום לנו בהודעה כללית איך אתה -חושב- שצנחנים זה ה 26 טוב חמוד ?

yoyoman

New member
אם ככה,

אז למה הוא אומר רק את התאריך של צנחנים? אם הוא יושב מול כל התאריכים אז שיגיד את כל השאר: שריון, נ"מ, תותחנים, מג"ב, חירמ"כ...

termit

New member
זה רק אני או שנראה כאילו...

ההודעות של איילת בשרשור הזה נראות כאילו הן נכתבו תחת השפעה של סם הזיה כלשהו, כנראה אקסטזי???

אורי ד

New member
מדור סיירות?

קודם כל סחטיין על הבטחון, אבל אתה טועה. המקור שלך הוא מדור סיירות כמו שהבנתי, כלומר המקור שלך מראש הוא לא מקור ראשון כיוון שלא מדובר בגורם של מנהל גיוס. שנית, לאחר שיחה עם קצין מיון נאמר לי כי צנחנים (וכל היחידות הנלוות להם...) מתגייסים ב28.11. שלישית, אנשים שעברו גיבוש צנחנים קיבלו תאריך גיוס... נחש מה היה כתוב שם ? 28.11. אהה ואין צורך להגיב להודעה הזאת כי אני לא הולך להתווכח איתך על זה.

למעלה