צנזורה

באלי7

New member
צנזורה

נדהמתי לגלות שאני מצונזר חשבתי אולי זה בגלל שאני לא צם ואלוהים שלח את המלאכית מגי לעשות בי שפטים ועוד אבל לאחר מחשבה הבנצי שאלוהים עסוק נורא ביום הכיפורים והמעשה מעשה אדם ויד ענוגה שלפה את ציפורני הצנזור המום נ.ב הבנדי=הבנתי

תרגיש בנוח : אתה לא מצונזר ! כמה

הודעות תקעו את הפורום ונמחקו ... הנה תמונה של מנהל פורום בפעולה

magy

New member
כמעט ברק.

נראיתי הרבה יותר גרוע. כבר הציעו לי לקחת איזה כדור הרגעה. ממש התפרעתי. לא מצאתי את ההודעה התוקעת שעות של חיפושים ופניות כמעט צלצלתי לאלוהים. אבל אמרו לי שהוא בבית כנסת היום. לא שמתי לב שכבר אחר הצהריים מהבוקר אני שולחת הודעות לאנשים בשיתוף עם סודית אל צ´אלו. כאילו חרב העולם. סוף טוב - הכל טוב...

זה הכל בגלל שכתבנו אתמול שהשנה,

אלוהים הוא זה שצריך לבקש מאיתנו סליחה ... כנראה שיש לו איזשהי התנגדות עקרונית לזה ...

magy

New member
חטאנו, פשענו, עשינו עוונות

סלח לנו מחל לנו....לא נדבר יותר על אוכל. ולא על זיונים. לא ביום כיפור לינק להודעה של אנירמי שנרשמה בנוסטלגיה הוא לא יודע שהבית עומד על תילו.

magy

New member
סליחה

הנה הודעתו שמעתי שמלמעלה שמעו שדיברתי עלו אנירמי זה ביגלל שדיברתי על צימחונות. אם כן אני מבטיח לא לעלות נושא כזה ביום כיפור בחיים!!! אני לא מאמין .ליתר ביטחון בשביל מה להרגיז? עובדה.

B T1

New member
ברקינו-איפה הישגת

את תמונת מנהל הפורום? לפי התאור של מגי? האם זה הוא מעל או מתחת? מענין כמה זמן הוא ישתולל כך ללא הפסקה. א... הוא מתחיל להתעייף.

מידע פנימי מסווג ....../images/Emo8.gif מי צריך

פרוטקציה , כשיש קשרים ....? סקופ נוסף ....

magy

New member
כעת, זה מתחיל להתבהר

לא לחצתי על המקש המתאים.
למה לא אמרת כבר בבוקר?

באלי7

New member
../images/Emo61.gif ש.ג

אוףףףףףף מבטל את הדרישה לועדת חקירה......בין כה וכה יאשימו את ה ש.ג

למעלה