צנזורה

WundeRKind

New member
צנזורה

איזו כותרת דרמטית. יצא לי לראות MTV HITS ונתקלתי בשני דברים 1. השיר החדש של פינק, שונה לשם Perfect 2. השיר החדש של ריאהנה שונה לשם Come On. הבנתי שריאהנה ממש זועמת על השינוי, לגבי פינק אין לי מושג.. מה דעתכם? צריך את הצנזורה הזאת? או שזו הגזמה??

RedOne8

New member
הגרסה הנקייה של פינק עלתה גם ל-VEVO,

אז נראה לי שהיוזמה היא של פינק. הסירו בה את הקטע הראשון (במיטה) וצנזרו גם את הקטעים שהדמות הראשית חותכת ורידים.

dorooni

New member
ראיתי את הלא מצונזרת

אבל לא שמעתי שהיא אומרת פאקינג.... רק לס דן פרפקט..

RedOne8

New member
כי זאת הגרסה המצונזרת של השיר...

אז זה שהורידו את המילה פאקינג זה ידוע לגרסה הזאת. התייחסתי להבדלים בגרסאות של הקליפ, לא של השיר

dorooni

New member
גם אני,

פשוט היה לי מוזר, שאם כבר הורידו את פאקינג אז לא אכפת להם להשאיר דם מרוח על הקיר?..

Music Man XD

New member
זה קצת טיפשי לא?

הרי כל תכניות הריאליטי ב-MTV לא מעבירות מסרים חינוכיים כלשהם. בכלל, חינוך ו-MTV לא קשורים בשום מובן. זה לא "הופ ילדות ישראלית", זה MTV. הקהל של הערוץ יודע טוב מאוד את משמעות המילים המצונזרות במילא. חוץ מזה, שהצנזורים האלה סתם הורסים את השירים.

RedOne8

New member
בכל זאת, ברגע שבני 12 צופים בערוץ,

והם צופים, ההורים מתערבים, והרי כל בית אמריקאי פוץ טוב לא ירשה לילד התמים והמטופח שלהם להחשף למילים כמו ASS.
זה הורים אמירקאים מפגרים נטו, לא החלטה של הערוץ.

Music Man XD

New member
זה כל כך טיפשי,

כאילו שאותו הילד לא יודע מה זה ASS
זה באמת משהו שמאוד מאפיין את האמריקנים.

RedOne8

New member
בדיוק!

פרט למקרים מאוד מיוחדים, אני חושב שרוב צופי MTV יודעים מה זה תחת >< גם בגיל 12..... מאוד מטופש, אבל אני מוכרח לומר שבאמת בתור מתבגר, החשיפה לתכנים בלתי הולמים היא גדולה ובאה בגיל צעיר. קצת מטריד שבכיתה ד' ילד מגיע לכיתה ומספר לחבר'ה "אפשר לראות באינטרנט אנשים עושים סקס!!", לא?..... אני מסכים שרוב החשיפה היא דווקא לא מהטלוויזיה, שהרבה הרבה יותר מבוקרת מהאינטרנט, אבל ברגע שהורים שמים לב לתופעה שקיימת, וזה לא משנה אפילו דרך איזה אמצעי - הם ישר נלחמים בזה. זה אולי מגיע למקום שהנושא גובל בטיפשות, ולאסור את אותן מילים זה באמת מיותר כי גם ככה כולם יודעים מה זה אומר, אבל אני לגמרי מבין את המניע.

theone24

New member
מיותר לגמרי, אך מובן.

כן, בימינו שיש את היוטיוב וגוגל, ניתן למצוא כל מה שבא לך עם או בלי צנזורה. ובכל זאת, אני מבין את ההחלטה לנסות להגן את הצופים הרכים של ערוץ MTV פן, חלילה, ראשם יתמלא זוועות ומחשבות זימה בעודם צופים בריהאנה יורדת על בננה כאשר באותו זמן הם צופים ב"דבר האמיתי" באיזה אתר פורנו.

HanAn189

New member
אני חושב שצריך.

אני מבין שאמן רוצה להתבטא בצורה כשלהי, ומותר לו. אני גם לא שולל מיניות הדרך כלל
[אני לא אוהב זילות
] אבל בגלל שרואים את זה ילדים שעדיין יכולים לא להבין נכון את מה שמראים להם, דברים שהם צריכים לגלות/להבין עם הגיל, חשוב לצנזר. חוץ מזה יש גם אלימות שזה בכלל לא דורש לגיטימציה. מה ש-MTV באמת עושה בטיפשות, זה שידור תכניות ברמה נמוכה עוד יותר מהקליפים, וזה הדבר הכי הזוי שיש.

אני מבין את הרצון של ההורים לצנזר

והיום באמת יש הרגשה שהכל חשוף אבל זה ממש מיותר. הרי כמעט כל קליפ ככה כיום והם יכולים למצוא פורנו באינטרנט בקליק אחד אז כך שזה לא משנה שריהאנה יורדת על בננה או לבושה כקונדום או שפינק אומרת פאקינג. זה לא מה שיהרוס את הילדים שלהם. מיותר מאודדדד!

HanAn189

New member
מה זה ההסבר הטיפשי הזה

להגיד ש"הרי כמעט כל יום אפשר לראות קליפים לא מצונזרים ביוטיוב, וכל ילד יכול להיכנס לאתרי פורנו ולצפות". זה כמו להגיד: "למה לנקות את הרחוב, אם גם ככה ילכלכו אותו אחרי רגע". ברור שילדים כיום חשופים לכל התכנים האלה כל הזמן, אבל זאת לא הסיבה להפסיק להפחית את המקורות האלה. זה פשוט עלוב להגיד שילדים יודעים מה זה, אז לא יזיק להם אם הם יראו את זה שוב. ברור שהם יודעים, אבל זאת לא סיבה להמשיך לתת להם עוד
באמת, לפחות תספקו נימוקים טובים יותר.

טפשי זה שלמרינה *שם ארוך מדי* יש קומונה.

ואם הקליפ של ריהאנה מצונזר אז צריך לצנזר לפחות 90& מהשירים והקליפים היום. והילדים היום נחשפים לדברים שבעבר לא נחשפו (כולל אני.) ואת רובם מוצאים באינטרנט. חיובי זה לא אבל לא צריך להשתיק את האומנים. עזוב נימוקים. זה נראה לי מיותר ומעצבן.

HanAn189

New member
אתה כל כך לא יודע לקבל ביקורת ../images/Emo6.gif

מה קשור ששזה טיפשי שיש לה קומונה?

אולי.

צנזורה זה פתרון הכי קל. וMTV כבר משנותה 90 לא מיועד לילדים (תודה מדונה על תק' אירוטיקה הנהדרת
שהתפשטת ופרצת וגבולות וגידלת דור של שרמוטות (סליחה אם זה פוגע.) לתפארת
והיום הכל כמעט מיני!) אז מה הצנזורה עכשיו? עוד על הקטע של סאדו מאזו של ריהאנה נשמע סביר אבל את טלפון לא צנזרו עם כל האלימות שבו ובאד רומאנס עם החוטיני הסורר וראפרים ששרים על כוס (ליל וויין) אז למה מצנזרים עכשיו סתם? מיותר. ואם כ"כ פוחדים על הילדים שלהם שלא ייתנו לראות את הערוץ הזה. ההורים היום שוכחים שהם ההורים והילדים הם הילדים ויש את האחראי במערכת יחסים הזאת עד גיל 18 לפחות. ועוד משהו - בגיל 5 נחשפתי לMTV אז קיילי וג'ניפר היו חצי ערומות בבריכה ולא קרה לי כלום. יצאתי בסדר גמור (אני יודע שזה יצחיק פה אנשים
) אבל לא אכפת לי. אנשים צריכים לדעת לשים את הגבולות. ומרינה מקסמיליאן בלומין היא סרחה חשה מרגיזה ואוברייטד לא מהעולם הזה. נינט הזבלית צריכה להיות יותר מוערכת ממנה אבל מרינה יש פוזה של איכוצית שזה מצחיק שמאז פריצתה בכוכב היא עשתה טלנובלה ותוכנית בישול שיהיה. היא דוחה בעיניי.

candyheart

New member
לי זה דווקא מובן.

פחות הפאקינג,כי ביננו,משתמשים במילה הזאת בכל מקום כיום. אבל סקס,ילדה חותכת ורידים וסאדו מאזו הם דברים שלא צריכים להיראות בערוצי מוזיקה.זה אפילו לא רק קטע של חינוך הילדים...יש אנשים מבוגרים שהדברים האלה גורמים להם לחוסר נוחות והם מעדיפים לא להיחשף אליהם כשהם מזפזפים בערוצי המוזיקה האהובים עליהם. כמובן שהסיבה העיקרית היא החשיפה של הילדים לתכנים לא מתאימים.אני חושבת שזה בסדר גמור,כל עוד יודעים מה לצנזר ומה לא.

למעלה