צנזורה בפורום מרצ????

אלעד2

New member
הודעתו של הצדיק האחד בסדום דוד ברק

נעלמה. מי יודע מדוע ולמה? להלן תגובתי להודעתו: אם היה לי כובע הייתי מסיר אותו בפניך וקד קידה עמוקה. אני מבקש להביע בפניך את הערכתי העמוקה לצעד שלך. חבריך בשמאל הקיצוני באופן ממש לא יאמן לא זזים מילימטר לנוכח כל מה שקורה. פרס שואל רק אתמול "תגידו אתם אוסלו מת????" !!!!! יתכן ויש רבים אבל הם שותקים. גם זה משהו, לפחות אינם תומכים באויב. קשה לדרוש יותר, למרות שהדין נותן שמי שאחראי לכל ההדרדרות הנוראה יעשה מעשה. אבל אתה והמעטים שכמותך שאומרים את האמת ראויים לכל הערכה!

tali_le

New member
הממממ

לא צנזורה כי אם שמירה על חוקיות הודעתך כשלעצמה לא הייתה פסולה אך הייתה משורשרת להודעה שקראה לרצח סרבנים ולכן נמחקה (חוקי תפוז, כשמוחקים הודעה כל התגובות לה נמחקות גם הן..) אנא שים לב בעתיד ואל תשרשר את הודעותיך להודעות אינן ראויות לפורום טלי

nirdagan

New member
טעות בידך

קראתי להטיל עונש מוות על הסרבנים. זו קריאה לגיטימית לשינוי החוק במדינת ישראל.

r.v

New member
אני לא רוצה להגיד לך איזה

עוד דברים עשו בהסטוריה הלא רחוקה בשם החוק. אם תפעיל קצת מחשבה לשם שינוי, אז תבין מה פסול בדברים שאתה אומר. נסה לחשוב, או אולי לקרוא, באיזה סוג של שלטון הציעו לחוקק עונש מוות כלפי אנשים שלא מצייתים לחוק.

nirdagan

New member
בארצות הברית?

ויש עוד כמה וכמה מדינות עם עונש מוות. ויש מגוון רב של סוגי שלטון. החל מדמוקרטי כמו ארצות הברית.

croovy

New member
בארה"ב יש עונש מוות לרוצחים!

סרבנים הם לא רוצחים! היחיד בארץ הזאת שנתנו לו עונש מוות זה אייכמן! אתה אומר שהסרבנים הם כמו אייכמן? עד שלא יתנו עונש מוות לרוצחים לא יכולים אפילו לדבר על עונש מוות לסרבנים! סרבנות יותר גרועה מרצח?

nirdagan

New member
הסרבנים אינם כמו אייכמן

אבל העבירה שלהם חמורה ביותר.

nirdagan

New member
הם מפקירים את חיי אזרחי המדינה

בכך שהם מסרבים לשרת בצהל. כך שהם אכן גורמים למוות.

croovy

New member
אבל מצד שני...

גרימת מוות היא פחות גרועה מרצח בכוונה תחילה ולרצח בכוונה תחילה העונש הוא לא עונש מוות. קודם תעשו עונש מוות לרצח בכוונה תחילה ואז תתחילו לדבר על סרבנות. וחוץ מזה לכו תעשו עונש מוות לכל תלמידי הישיבות שלא משרתים בצה"ל בכלל.

nirdagan

New member
לגבי תלמידי הישיבות

כרגע הם משתמטים בחסות החוק. לדעתי יש לשנות את החוק ולחייב אותם לשרת כמו כולם. אם יסרבו, יהא דינם כדין כל סרבן.

דוד ברק

New member
תודה

תודה על האהדה, כתבתי זאת מרחשי ליבי, אני מצרף שוב את המכתב, למען יקראו כולם ויסיקו את המסקנות כמוני.

למעלה