צנועה וחסודה

צנועה וחסודה

מהטור של עלי מוהר ב"העיר": "אומה של מטרידים מינית.... כי אם בחלונות הגבוהים ביותר פשה הנגע... מה נוכל לשער כי מתחולל במקומות אחרים, רמים פחות? במשרדים, בחנויות, באוטובוסים, ברחבי העיר ורחובותיה? כך חושב לו בעצב קורא העיתונים, ואולם, משהוא מניח מידו את העיתון ויוצא הרחובה, מיד באת לו נחמה ותחושה עמוקה של רוווחה, כי ברחוב, בניגוד גמור למה שקרא זה עתה בעיתון, הוא רואה לנגד איניו אומה צנועה, אומה חסודה - אומה של מנשקי מזוזות! הכל מנשקים מזוזות! בלי הפסק! חופפת השיער, היוצאת לרגע מן המספרה אל בית הקפה הסמוך לקחת כוס קרטון של קופי-טו-גו, דופקת בדרך ארבע נשיקות: בצאתה מן המספרה ובהיכנסה לבית הקפה, ובצאתה מבית הקפה ובהיכנסה שוב למספרה. בדבקות מורמת ידה שוב ושוב אל המזוזה, והמרחק העצום בין חולצת הבטן שלה לג'ינס נמוכי הגזרה, חושפי הערווה וחריץ הישבן, עוד גדל בתוך כך. .. ורק המזוזות, אילו היה להן פה, ודאי היו מתלוננות: מטרידים אותנו מינית בלי הרף!"

../images/Emo13.gif למה רק

SHתיים? עם שלם של
באמת יש לי זיכרון שהוא יותר Nזק מTועלת...

אטיוד5

Active member
כן

אבל מה לעשות ש -N ו-מ נמצאות על אותו מקש במקלדת, ואז מתפספס לפעמים. חוצמזה נחמד לדעת שאת באה לפורום באירועים חשובים כגון זה.

'תגעגעת?

האמת? היה חבל לי לדעת שפספסתי את קטיף החבושים או מה שזה לא היה שקטפתם/אספתם/מסקתם היום. איך היה?

אטיוד5

Active member
היה גם וגם

שתי עלמות חן באו אלי בשבוע שעבר ועוד אחת הגיעה אתמול. גויאבות, זיתים, רימונים. היה נחמד (אני חושב). את וכולם מוזמנים.

למעלה