צמתים

Neta558

New member
צמתים

במבצ"צ היום מתוכננים צמתים ב: אשקלון רחובות ירושלים מודיעין רכבת צפון ראשון צומת רעננה טבריה דיווחים? חוויות? תלונות? מענות? תהיות על גורל העולם?

yyzz

New member
ולטורי: על השבוע החולף בסניף רחובות

גם השבוע סניף רחובות היה גדוש פעילויות שטח (אחת...) וגם השבוע לא הופיע ח"כ. (
) סניף רחובות הוא סניף די חדש
, ואנשי הימין, אחרי זמן רב (כמעט חצי שנה (
)), הם לא ידעו כל-כך איך להתנהג עם מרצניקים שבאים ו... בעצם... נושמים...
אבל כבר השבוע הם חזרו אל עצמם, הקללות (כמו "לך לצבא במקום לעשות שטויות" (בעוד שנתים, טוב?), "חס וחלילה, חס וחלילה" ו-"שונאי ישראל") והמריבות. אבל מה שסימן מעל לכל את החזרה אל עצמם היתה הסכין שנשלפה עלינו, ושומשה לחתיכת וורידינו
, סתאאאם, היא שומשה רק בכדי לחתוך פלריגים... בקיצור- היה כיף גדול עם 9 חניכים (שמתוכם 3 הבריזו...), 4 מבוגרים וחן אחת (היא משלנו!!!). נחזור אליכם גם בשבוע הבא!
שלכם, סניף רחובות בראשות הדיקטאטור- יובל.

דיווח מהצומת (?) בטבריה.

אז הגענו 5 פעילים לצומת, שזה חתיכת הישג... אבל - חומר לא היה לנו, משום שסמכנו על הגעה של הצעירים בלוויית חומר חביב וחדיש. והצעירים לא הגיעו. אחוז תסכול שבתי הביתה. כולי תקווה שבשבוע הבא נוכל להעמיד צומת רציני, עם יותר מ-5 אנשים ועם חומר. איך היה אצלכם?

samx

New member
תיסכול?!

מאור, לא תיסכול, אלא אותה הרגשה שתמיד משהו מתפקשש. כן, יש דברים שפשוט אף פעם לא קורים, לא ניתן לסמוך עליהם. אבל היה אחלה צ´יפס במקדונלדס. סלאם, נועם.

יותר חכים מפעילים

ובכן היום הפתיעה חוסניה והגיעה לצומת וכמו כן הגיע החברת כנסת המיועדת זהבה גלאון לצערינו פעילים לא היו מספיק אולי 7 זה לא טוב!!!!!! צומת רעננה כמובן!

אפשר לדייק:

אלון, עמרי, איתי, נמרוד, מעיין, רעות, מיכל, שי, דור - 9 חניכים 3 נשים בשחור
וסיוון אחת. אבל, בהחלט בושה וחרפה..... אנשים שאמרו שיבואו ולא באו, ואני לא בא להאשים אף אחד, פשוט אם אתם אומרים שתבואו תגיעו. זה ממש בושה וחרפה מה שהלך היום, נראנו מגוכחים ואחרי זה מתפלאים על הרצינות שהנוער מקבל... שבוע הבא! מבצע צמתים נוסף! הפעם רציני....

קטניה

New member
אלון גזען!!

למה אני אחרון ... כי אני שחור?? כי אני לא אשכנזי יפה נפש כמוך????? בושה וכמובן צומת בנתניה 30 איש... שלחנו עוד 15 שהגיעו הביתה כי לא היה מקום.. .חבל...

אני מבקשת הודעה מראש.

אני רוצה להיות שם כדי לראות אתזה. ועכשיו דור זה לא רק אלון אלא גם מאור. תתחיל לעבוד. מה אני מקבלת כשיהיו 30 איש בצוןמת של סניף ר"ג?

קטניה

New member
לא היה לי אינטרנט כמה ימים!!

ואלון רק צרפתית ?? לא שווה.... ומאור.....לאאאאאאא (גם הודעות טקסט לא יעזרו!!) ונסיים בברכת המפלגה הפשיסטית.. א.א.א!!!!!!

א.א.אפל

New member
מודיעין...

אימפריה!! צומת מהטובות בהיסטוריה הארוכה של הסניף! 10 פעילים+ש"ש! אפילו היה פעיל אחד מיותר, אורן אדר הידוע בכינויו חננה (סתאאם) פשוט מסתבר שיש 10 מקומות עם רמזור בצומת ובאחד מהם יש אי תנועה עד למכונית השנייה-שלישית, מה שלא מצדיק פעיל שיעמוד שם כמובן. אבל-שאלה יהיו הצרות שלנו. שמישהו אחד ינוח. מוסי רז הגיע בכבודו ובעצמו, לזמן קצר כמובן. התקשורת שהזמנו לא הגיע, אבל זה לא אומר שלא יפרסמו את ההודעה שלנו. וכמו שסתיו אמרה: "צומת הבאה- 11 פעילים!" נוער מרצ מודיעין מציג- העשירייה הפותחת! אוריה אורן, שירה אטינג, מעיין ארפה, סתיו בר-שני, ענבל מעיין, אורן (חננה) אדר, ניב הדרי, ניצן שלוש, רותם אור ויפעת פינטו. על הספסל, שבוע שני ברציפות: האחד והיחיד, גדיאל. שחקן חיזוק: מוסי רז.

Neta558

New member
מי היה מאמין...

יותר מדי אנשים בשביל הצומת הקטן (כן, צומת זה זכר!!!) בשילת, הגיעו ימים טובים :) (ואני מדגישה, ימים טובים, לא ימי בחירות!). אולי שבוע הבא כבר תצטרכו להתפצל בין צומת שילת לצומת מכבים רעות... בברכת מרגלית לנצח, נטע

א.א.אפל

New member
בקרוב בסניף מודיעין

המסיבה הסניפית הראשונה, אצלי בבית, 7/12 (נטע-פעילי וש"ש עבר מוזמנים, נשמח לראות אותך!) בקשר להתפצלות בין 2 הצמתים, לדעתי הדבר לא אפקטיבי, משום שהמסלול המרומזר היחיד בצומת מכבים-רעות הוא זה שמגיע מצומת שילת לכיוון ירושלים ולהפך, והתנחלויות, כידוע, הם לא קהל היעד שלנו... אם המצב ישאר ככה, אני מניח שנעשה דוכן באחד המרכזים, או שנתפצל לצומת המרומזרת החדשה במודיעין (זאת שליד היכל הספורט, המשרדים של מרגלית והקרוואנים) רק שנצטרך לבדוק אם באמת עוצרות שם הרבה מכוניות. אבל שאני חושב על זה, רוב המכוניות שעוצרות בצומת הזאת מגיעות לצומת שילת, או מגיעות מצומת שילת, ככה שאנחנו עושים עבודה כפולה. אוף... נטע, יש לך רעיונות?

Neta558

New member
הצעה אחת קטנה וחשובה!

להתחיל להתייחס לצומת כאל זכר! את לא היית מתחיל להתעצבן לו היו מתייחסים אליך כל הזמן כנקבה? :) חוץ מזה, אתם תמיד יכולים להרים צמתים בשילת עם הרבה אנשים... אם אין איפה לעמוד אפשר להחזיק שלטים קטנים, זה הופך את הצומת להרבה יותר הפגנתי, ומושך המון תשומת לב.

א.א.אפל

New member
מתי

התייחסתי לצומת כאל נקבה בהודעה האחרונה שלי? ואגב לשון- בפורום צמחו/טבעונות כתבתי הודעה (בשירשור על ההרצאה באנונימוס ביום שלישי) שבה השתמשתי במשפט ייחוד...

^Meri^

New member
ו..צומת מהטובות..אבל סתם...

רציתי להגיב כדי שנטע לא תקטר שאני לא פעילה בפורום חוץ מבשרשור האלטרנטיבי הראשון... והדיון שם למעלה(עכשיו קצת למטה...
) לא ממש לטעמי, כי אין לי כח להתעצבן וזה מה שיקרה אם אני אהיה פעילה יותר שם... גררר גידי גוב בערוץ 3 מצטערת זה יותר חשוב מהפורום...
בברכת גידי גוב מלך...אני.

למעלה