צמתים רבותי, צמתים...

צמתים רבותי, צמתים...

מחר יוצא נוער מרצ למבצ"צ (מבצע צמתים) ארצי, ב 8 נקודות ברחבי הארץ: אשקלון - צ. אשקלון ב 14:00. הו"ש - עושים דוכן ברחבה של קניון מרגלית ב 14:00 חיפה - מרכז חורב ב 13:00 ירושלים - כיכר פריז ב 13:30 מודיעין - צ. שילת ב 13:00 רחובות - נפגשים בסניף, כתובת: לוין אפשטיין 10, נפגשים ב 13:30 רעננה - צומת רעננה (הצומת על כביש 4, ממש לפני הכניסה לרעננה) ב 13:30 ת"א - רכבת צפון ב 13:30 המבצ"צ עוסק בנושא המדיני. מקווה לראות את כולכם מחר בצמתים. תגובות לאיך היה בצמתים אנא לשרשר להודעה זו. אלון.

מעשה בצומת......

היה היה (ולא הייתה) צומת בממלכת מודיעין במחוז שילת. אל הצומת הגיעו נסיכי הממלכה, פעילי נוער מרצ, 7 במספר, כדי להעביר לעולם שיעור בדמוקרטיה, אך אבוי!! עמדו בפניהם מכשולים רבים... אני לא יודע איך להכניס את זה לאגדה אז אני אספר בשפה רגילה. אני וסתיו הגענו לצומת ב- 11:30 פגשנו את טלי והתחלנו לתלות פלריגים. תילנו פלריג והתחלנו ללכת. לא עברה דקה וראינו מישהו יוצא מהאוטו ולוקח אותו!!!! לא הספקנו לעצור אותו אבל רשמנו את המספר. המשכנו לתלות, ועד השעה אחת כל הצומת היה מפולרג (לא מפולרגת) למופת!! באחת ורבע החלו להגיע כולם, ואני הראיתי לאוריה את הפלריגים היפים, ואז ראינו מישהו שעובר וגוזר את כל הפלריגים!!!! רצנו לשם (הוא לא הרס אותם ולא לקח אותם, רק הוריד אותם). מסתבר שזה מורה לסלסה שתלה שלט של החוג שלו והשלט עף ברוח. הוא החליט שאנחנו אשמים והחל להוריד את השלטים. ניסינו לחסום אותו אבל זה לא עזר, אז קראנו למשטרה. הוא הלך והמשטרה הגיעה אמרנו לה מה קרה ושהסלסה בוי שלנו חתך אותי, אבל אותה יותר עניין שתלינו שלטים. בקיצור יצאנו אשמים מכל העניין. תלינו חזרה חלק מהשלטים, אבל אז באו נוער מולדת , 5 איש ששוב תלשו לנו שלטים, המארגן שלהם היה חנון כזה וצעק עליהם, אז הם לא הורידו לנו יותר וסתם צעקו לידינו עברנו לצד השני והתחלנ לצרוח סיסמאות. וזהו, סוף סוף נגמר!!!! לסיכום, אני לא חושב שבעוד צומת הפעילים מותקפים ע"י רקדנים לטיניים. מודיעין לשלטון!!!!!!!!!

ועוד בממלכת מודיעין...

היום, לפני הצומת, התקיים הפנינג התנדבות שבו כל התנועות והאירגוניםן ההתנדבותיים בישוב הציגו את עצמם וניסו לצרף חברים. אנחנו קיבלנו אישור מהמנהלת ואתמול ישבנו עד 12 בלילה לארגן פלקט שמספר על הקייטנה וההתרמות, הבאנו מנשרי גיוס והתכוננו לגיוסים. אבל, כנראה שאישור מהמנהלת זה לא מספיק היינו צריכים לעבור את מועצת נוער, את המורים, ואת מנהל מחלקת חינוך היום כדי שנוכל להשתתף. אבל היה שווה. גייסנו כמעט 20 איש, 20!!!!! חברים אתם קולטים??? מחובתי לציין שהמנהלת עזרה לנו מאוד עוד סיפור הצלחה של מודיעין!!

למעלה