צמתים רבותי צמתים

צמתים רבותי צמתים

טוב אז ככה צומת רעננה , היחיד באזור שרון לשבוע זה! היה נחמד אך לא מספק רק 6 פעילים ו2 ש"ש!!!!! אנשים איפה הרצון לשינוי ,לזה הדרדרנו שרק אם יש תקשורת אנחנו באים !!! תפעלו , תשנו לזה אנחנו קיימים תזמו צמתים הפגנות דוכנים , אני יודע שהיה תקשור לא טוב באזור שרון השבוע לוקח אחריות אבל שבוע הבא יהיה מינימום של 2 צמתים האיזור שרון בתקווה ל3 ! ומה איתכם ? בקריאה להתעוררות עמרי

בואו לשילת

היה ממש נחמד בצומת שלנו. אירגנו מיני הפגנה והגיעו 12 איש (9 מהסניף ו 3 אנשים שבאו לצומת) התארגנו על פלקטים גדולים של שעונים מגניבים (תמונות ישלחו למרכז אולי) עמדנו בצומת עם שלטים וצרחנו שעתיים וחצי או משהו. היה ממש מועיל 9 אנשים זה יחסית הרבה (אבל לא אידיאלי) תודה לכל מי שכן הגיע (מי שלא הגיע שיתבייש) ועכשיו לנזקים: פלריג 2X8 שנחתך לשניים (רשמנו מספר רכב והמשטרה בטווווח תטפל בעניין) ועוד פלריג של "הכיבוש הז ה הורג" שנחתך לחריצים. נוסף לכך חייל ימני שצעק על אוריה במלוא עוצמתו(כל הכבוד לנטע על הדיכוי שלו) בקיצור כן ירבו צמתים כאלה. אורן נ.ב.- כן, כן אני בפורום ואולי אני נשאר....

Neta558

New member
ברוך הבא

שכחת את השירים והסיסמות הכל כך קשורות שצעקנו שם (כי הרי מי בכלל שומע אותנו מהמכונית?)... ומה זאת אומרת-אולי נשאר? עם כינוי כזה, אתה לא יכול להעלם! תן למרגלית לנצח! נטע, שנסעה במרגלית סגול.

אנשים! שלא יהיו אי הבנות!

מרגלית שולטים! במרכז מודיעין יש את מרגלית מודיעין במרכז הארץ שנמצאת במרכז העולם והעולם הוא שטוח שיהיה ברור שמרגלית מפתחים תוכנית להישתלט על העולם

לא הייתי בהפגנה

כי היה לי מיבחן שיכבתי במתמתיקה מי אתה בסניף? וכשהלכתי לבית הכנסת הרפורמי במודיעין(כן כן אני רפורמי) ראיתי את השרידים....השלט המחורר שלא הורדתם ובאמת שאני לא יודע איך הוא יראה מחר

Neta558

New member
כתבנו ברכבת צפון מדווח

ניב, כתבו לעניני תל אביב, מדווח על צומת לא רע היום ברכבת צפון. בצומת נכחו מספר פעילים מהסניפים השוכנים לצדדיה של תחנת הרכבת; ר"ג ות"א. פלריגים נתלו במקום וחומר רב חולק למכוניות ולעוברים והשבים. לכוחותינו שלום. (עקב בעיות טכניות, ניב ביקש ממני לכתוב הודעה על הצומת. נוכחים אחרים בצומת שהפורום לא עושה להם בעיות מוזמנים להוסיף)

טוב אז הפעם היינו רק 3 מסניף ר"ג,

טוב זה מה שקורה כשמודיעים לי על הצומת רק ביום חמישי בעשר וחצי בלילה, אחרי שכל השבוע ניסיתי לתפוס את ניב. עוד ארבעה פעילים מסניף ת"א, ש"ש אחת (ותודה לאושרת), ועידן למדן אחד, שמאוד עזר, בעיקר לתצלות את כל הפלריגים. כמו שנטע אמרה חילקנו הרבה חומר, ותלינו הרבה פלריגים.

מור ק

New member
אתה יודע משו?

אני מרמת הגולן אבל בכל זאת אהיה באחת הצמתים שבוע הבא. החלטתי כרגע. (ההורים חייבים לי)
יומטוב

הממממ...

טוב, אז קודם כל היינו 7 פעילים ולא 6 לפי דעתי... וחוץ מזה אני חייבת להעניק לצומת שהיה לנו השבוע את התואר של הצומת הכי לא אפקטיבי שהיה מעולם (לפחות מאלו שאני הייתי בהם, וזה קשה). אחרי תליית הפלריגים (שאותה דווקא עשינו טוב) וכמה נסיונות אומללים של כמה אנשים לחלק כמה פליירים פשוט התיישבנו על הדשא כולנו ולא עשינו כלום במשך כמה שעות, איזה כייף! (אבל משום מה אני ורעות עדיין הצלחנו לפספס את האוטובוס האחרון שלנו הבייתה... :)) שנה טובה, אסנת

Aeroguy

New member
ראיתי אתכם בחזרה מהעבודה...

...אבל זה כבר היה מאוחר והייתם בקיפולים, ב- 4 ומשהו. איזה חומר אתם מחלקים בימים אלה?

כמה דברים...

דבר ראשון - עמרי אני אוהב אותך! דבר שני - רציתי להגיד כל הכבוד לשישה אנשים שכן הגיעו, גם אם לא היינו אפקטיבים למדי ולא עשינו הרבה, עשינו משהו! וזה חשוב בתקופה כזאת... כל הכבוד לפוניה שסוף סוף (פעם ראשונה???) הגיע לצומת, כל הכבוד לרעות כ"ץ ששיעשע את הטבעוניים בקניית גלידה טבעונית שהרוצחים כמעט הקיאו ממנה (זה ממש ממש טעים! מה הבעיה שלכם עם זה!) חוץ מזה שאחרי שכולם הלכו ונשארנו רעות, אסנת ואני ניקינו את כל האזור שם של צומת רעננה ואת כל הבקבוקים שהיו שם בסביבה לקחנו לפח מיחזור! ככה שכן היה משהו אפקטיבי! חוץ מזה שאיתי חזר מחו"ל וכולנו ראינו אותו (אע"פ שהוא עיצבן את אסנת והיא קראה לו את החולצה החדשה....) ייפי! שבוע הבא! מבצ"צ (מבצע צמתים) גדול יותר! ואם מישהו רוצה להרים יוזמה לגבי איזשהו נושא, לעשות הפגנה, דוכן, החתמת עצומות, מה שלא יהיה! אנא תפנו אלי או אל מישהו מההנהגה! כי נוער מוביל נוער! נוער חושב, נוער קובע, נוער עושה! אלון קס סיו"ר נוער מרצ. [email protected] ICQ: 1539332

למעלה