צמתים מחר

i am just me

New member
צמתים מחר

סניף מודיעין יהיה בצומת שילת ב12:00. סניף הרצליה יהיה בצומת ח"ן ב12:30. סניף ירושלים (שולט) יהיה ברחוב עמק רפאים ב12:00. סניף כפר סבא יהיה בצומת רעננה ב14:00. סניף תל אביב יהיה בדיזנגוף סנטר ב13:00. סניף בנימינה יהיה בצומת גן שמואל ב14:00. וסניף חיפה יהיה במרכז כרמל ב13:00. בקיצור כל הסניפים ממש מגניבים!!! כל מי שרוצה מוזמן להצטרף לכל אחת מהצמתים...

ד ר ו ר 1

New member
../images/Emo208.gifסניף הרצליה יהיה בשד' ח"ן

ולא בצומת ח"ן. בכל מקרה, בשעה 12:30 נפגשים בסניף הרצליה ומשם יוצאים לצומת. הצטרפו אלינו

ד ר ו ר 1

New member
הי ../images/Emo13.gif

הצמתים הם בעקרון התמקמות בצומת מסוים בעיר מסוימת, תוך רישות הצומת בשלטים של המפלגה וחלוקת חומרי הסברה (סיטקרים, פלאיירים וכו') בדוכן או בחלוקה ידנית לעוברים ולשבים או למכוניות.

croovy

New member
../images/Emo205.gif ח"ן זה חיים נחמן, נכון?+דיווח

ממתי קוראים לאנשים ברחובות לפי השם הפרטי שלהם? זה כמו שנעשה רחוב אריק. יצחק. ש"י. האייקונים החדשים חמודים. ודיווח על הצומת: בצומת רעננה היינו מסניף כפ"ס אני, מיטל, ינון, סתיו, אביר, שחר ו... נראה לי זהו. אה, גם ענבל הייתה שם. שזה יוצא ... 12345678. 8 אנשים. בעצם לא. זה 7 אנשים. אני את הבדרות שלי במתמטיקה כבר עשיתי. בקיצור, היה שם נוער ליכוד, והיו בו שתיים שהיו איתי בכיתה בחטיבה (הן זכרו אותי ולא כ"כ זכרתי אותן
). וחילקנו פלאיירים של והמנצחים בבחירות הם מרצ וסטיקרים של ביילין יחייך ויביא את המהפכה או משוּ. הקב"ה יחלק את ירושלים. ירושלים סניף מגניב. אממ... והיו פלריגים... ו... ממיטל לקחו פלאיירים אבל ממני לא כ"כ. זה כי אני שחור, מה? תמיד דופקים ת'שחורים. ו...זהו. שאו ברכה.

KaRnAf ReShAtOt

New member
ואני חושב שהיה מוצלח.

פגשתי שם מישהו שעיצב חלק מהסטיקרים וזה היה נחמד. אני מקווה שייצא כבר הסטיקר של "מרצ בשמאל, האדם במרכז".

hushhash

New member
תוספת:

אני וינון הגענו באיחור כי "שכחו" להודיע לנו שלא מחכים לנו בסניף. צריך לחלק את הפלאיירים ל המנצחים בבחירות עם הצד של המנצחים בבחירות לכיוון הנהגים, ולא עם הצד של מרצ, כי אז אפשר לפוח ולהראות להם שהמנצחים בבחירות הם הם ואז הם מחייכים ולוקחים את הפלאייר. הרבה אנשים לא רצו לקחת, ואז כשהם הבינו שאני מרצ, הם שינו את דעתם. זה היה נחמד. מישהו צעק עליי שהשלום גבה כבר מספיק קורבנות, אז שאני לא אלך על הכביש. ואז כמעט נדרסתי ע"י אופנוע. אבא צעק עליי המון כי נשארתי בצומת עד רבע לארבע. עכשיו אני חייבת להוציא 85 בסוציולוגיה, מישהו רוצה ללמד אותי?

agamrafa

New member
דיווח על הצומת:

סניף חיפה היה צנוע, בערך 4 אנשים בסה"כ. אבל מוצלח.

i am just me

New member
צל"ש לסניף מודיעין

עברתי בצומת שילת והכל היה מלא בסטיקרים של ביילין... שמישהו מכל סניף יגיד איך היה.

למעלה