צמרמורות ושאר התרחשויות גופיות

Bavmorda

New member
צמרמורות ושאר התרחשויות גופיות

אני כבר שבועיים טוחנת את VIOLATOR ללא תקנה, בעיקר באוטו באופן יומיומי, לעבודה ובחזרה... וכשאני שומעת את ETS אני חוטפת צמרומורת שלא היו מביישות מקרים מרגשים אחרים בחיי
חחחחח..... אני רק חושבת על הווליום האדיר... הצרחות... המנגינה הכ"כ דפשית הזו (הסאונד הייחודי של DM )... החושך שמסביב והאור והתאורה מהבמה... את דייב מרטיט את האזניים, הלב הבטן ועוד איברים של כל מי שיהיה שם... את הקהל שמצטרף לשיר כאילו הוא בעצמו כתב אותו... את ריח הגופות של כל הלהט של הקהל הישראלי והאהבה למוזיקה הזו... מחיאות הכפיים... ההתרגשות... הצמרמורות הזו מלהיטה ומרגשת... איזו ציפיה
אני רוצה להיות כבר בהופעה
BAV.

little 14

New member
האת שגם אני

חושבת על כל הדברים האילו ועל כל האנשים אבל אני הבטחתי לעצמי שאני אעשה הכל כדי להגיע ולראות את דייב רוקד ומשקשק ומרטין מנסר על הגיטרה שלו (האמת אמא שלי קצת מפחדת מכל האנשים שיהיו שם חח)

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif אמא שלך ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מותק, תשלחי אותה אלי, ומייד, היא יודעת איך להגיע אלי
... אין מה לפחד מהאנשים האלה, כמו בכל הופעה יש חשש מדוחק וכל מיני שטויות אחרות, פשוט צריך לדעת באיזה צד של הדשא לעמוד
... תלכי ותהני ( /בואי ותהני). אימך מצטרפת לקונצרט או שזה את וחברות
BAV.

הגר26

New member
אז זו את!!!!

הסתכלתי בבלוג שלך! ראית אותנו מחוץ למועדון לפני המסיבה (הייתי עם שני אלו על החולצה של ההופעה...
). אמא שלך לקחה אותך למסיבה אבל בהופעה היא מפחדת??

כן !!!!

בהופעה יש עשרות אלפי אנשים ואני בכלל אמא חרדתית זאת לא בושה . את הית עם הסטרפלס השווה?

Bavmorda

New member
צאי מהקוביה ../images/Emo132.gif

גמני אמא, וגמני חרדה, אבל הילדה שלך ילדה גדולה כבר... הכל יהיה פסדר. הופעה של DM תיהיה רק פעם אחת פה (אינשאללה שלא יבטלו
) BAV. נ.ב. ניפגש בדשא אם לא לפני

חייבת קוביה

אחרת יכולה להסתובב לנצח
יאללה מתי המסיבה הבאה ?! יש מלא אגרסיות לפרוק.

sweetdreams

New member
יש לי מבחן ../images/Emo4.gif

אבל מבחן אחרון, אז אולי זה דווקא רעיון טוב לבוא להתפרק קצת אח"כ..

magshimot

New member
אני בדיייוק באותו יום

מסיימת את העבודה שלי (לתמיד!) שאני כבר לא אוהבת כמו פעם... אז ככה חוגגים בימינו מה שבני ישראל מכנים "היציאה מעבדות לערב דפש"

למעלה