<<<<<צמצומים>>>>>

nomrologi

New member
דרושים מתנדבים

שלום רב. למחקר הבא לבדוק שיטת ייעוץ ואבחון חדשה דרושים מתנדבים/מתנדבות בגילאי 18-55 במעוניינים לעבור אבחון וייעוץ אישי. אם באפשרותך להקדיש כשעתיים מזמנך ואת/ה מעוניינים להשתתף במחקר אנא שלחו מייל ותקבלו פרטים נוספים. בתודה מראש. קובי

אתר חדש!!!

שלום לכולכם... בשעה טובה ומוצלחת נפתח אתר חדש ל"מרכז האור" כולכם מוזמנים לבקר ולהתעדכן בפעילות השוטפת של "מרכז האור". www.merkaz-haor.co.il

שאלה ../images/Emo24.gif

מעונינת לארגן בוקר של כייף ליום הולדת של חברה, האם משהו מכיר קוראת בקלפים או מיסטיקנית שתעביר לנו בוקר מהנה, בברכה ובתודה (ובקשה לענות במסרים)

yuvalmy

New member
מחפש מידע על יחידות האוקולט

בימי מלחמת העולם השניה הופעלו יחידות בריטיות וגרמניות (נאציות) של אנשי רוח ומיסטיקה שפעלו במלחמה על ידי כוחות ודברים כאלה. אני מחפש מידע על היחידות האלה אם אפשר בעברית (אבל לאו דווקא). בעיקר ברצוני לדעת האם יש מידע לגבי יחידה כזו- של אנשי מאגיה וקבלה שפעלה במלחמת יום כיפור (כך לפחות שמעתי שמועה). תודה לכל מי שיכול לעזור יובל

הי! מזמינה אותך לשיעור נסיון

באחת מהקבוצות שפתחתי. אפשר בימי שלישי ב-17:00 או בימי שלישי ב-22:00 או בימי רביעי ב-11:00 בקבוצה נשפר את חיינו בעזרת מדיטציות מגוונות, נשפר את התנועה שלנו, נעבוד על פיתוח החשיבה, נתנסה קצת במשחק, נשפר את האושר שלנו ואת מידת הקבלה שלנו את עצמנו, נלמד להשתמש בדמיון שלנו, נלמד איך להציב מטרות ולחתור אליהן, נעמיק את ההקשבה לעצמנו ולגוף שלנו ועוד ועוד. שיעור הנסיון הוא 50 ש"ח בלבד. מוזמנים לפנות אלי במסרים. הפגישות יהיו אצלי בבית, במרכז ת"א. באהבה מיכל

okiegirl

New member
dream

i dont have any "powers" whatever... but a couple years ago i had a dream...i dreamt a girl i know killer herself. i wasn't very close to her or anything...just knew her face from school. that morning i found out that the night i had the dream her brother killed himself. how? and why me? ma ha kesher sheli elav? ?how can i make sure i never know the future again

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

זוכרים את נובמבר? אז קדימה, היכנסו לפורום של הזמרת העולה מירי מסיקה
הפורום הרשמי של מגזין הבריאות החדש מבית החינוכית ביקור בית
דיילים, טייסים, סלקטורים וכל מי שעובד בשדה התעופה מוזמנים לפורום בנושא
בברכת סופשבוע נעים והמשך גלישה נעימה

../images/Emo32.gifבקשה לעזרה בהצבעה

שלחתי סיפור לפרויקט המקלדת, והייתי מודה לכם מאוד אם תוכלו להצביע עבורו. אז מה עושים? נכנסים לכאן: http://www.tapuz.co.il/blog/hamikledet/main/viewentry.asp?id=351165 מחפשים כפתור בצד שמאל למעלה בשם "הקול שלך" - לוחצים עליו - וזהו! הצבעתם! ותזכרו שכל קול יכול להשפיע, וכו'....

טוטס

New member
לא יודעת אם זה קשור לפורום,אבל אנסה

:) אני קוראת הרבה טקסטים רוחניים - קבליים וחסידיים ונתקלתי בביטוי שאני קצת לא מבינה את משמעותו - חשבתי שאולי יש מישהו שיודע. זה טקסט שמופיעה בו מס' פעמים התפיסה של המילה קדֹש (בלי האות ו') וזה אמור לסמל את הספירות העליונות בקבלה. האם מישהו יודע מדוע זה מה שהמילה מסמלת? תודה!!

<<<<<צמצומים>>>>>

אהלנים אנשימים
ה
נסע והחלב נשפך בבית..... תרשו לי לסדר קצת את ה
לפני שאני מספרת לכם כמה כיף, ואיך היה לי החופש... בינתיים,
ים חמים,
ות וימבה געגעגעגעגועים.......

למעלה