צ'מפיון

צ'מפיון

היי זאת עדן הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על מצבו הפיזי של הסוס שלי, כלומר האם הוא בסדר או שיש דבר או שתיים שצריך לשפר.?? הייתי רוצה לדעת ואקבל כל תגובה בחיוך,תודה לכולם אשמח לקבל תגובות! עדן וצ'מפיון

ועוד שני דברים

סכנה
-הרווח בין הקיר והרצפה הוא סכנה לתפיסת הפרסה ברווח הזה, יכול להוביל לשבר או לפציעה קשה. סכנה#2-הידית של דלי האוכל-כנ"ל,למרות שסביר להניח שפציעה תהיה קלה יותר מידית פלסטיק מאשר מקיר...

אוקי.. אני מקבלת כנסי בבקשה

1. הרווח בתא, סגור מלמטה אני יודעת למה את מתכוונת הוא נסגר התמונה הזו צולמה לפני שבוע. 2. הידית של האוכל היא עץ יש לו שם מן בור כזה שמשם הוא אוכל. מו יבוס אבל מעץ מחוזק ללא ברגים יוצאי מן הדפנות, העץ משוייפ כך שאין שום סכנה הווטרינר בדק את התא והמליץ עליו בחום (הווטרינר כמוכם אמר לסגור את הרווח ללמטה הרווח כיום סגור בעץ למטה פשוט חסמנו עם בלוקים של עץ) התא הזה ענקי הוא משו כמו 5מטר אורך ועוביו משו כמו 3 מטר, קיבלתי, האם יש עוד דברים שנראים לא טוב לעין?? אשמח לשמוע.

אוקיי סליחה לא הבנתייי אותך כנסי

הדלי הזה זמני.. עד שנקנה חדש ה
שבר אותו זרק אותו מחוץ לתא והוא נשבר

מסכימה עם התגובות שמעליי../images/Emo107.gif

ומוסיפה שמתמונה אחת אי אפשר ללמוד הרבה, במיוחד אם היא מטושטשת. אנחנו לא יודעים שום מידע נוסף על הסוס (בן כמה הוא, כמה הוא עובד, כמה זמן הוא אצלכם ועוד). מטריד אותי גם שאת מחפשת מידע באינטרנט, שלא תמיד הוא מקום מאוד אמין. יכולים לענות לך אנשים שלא מבינים בסוסים ולהגיד לך דברים שגויים. אני רוצה להוסיף לגבי הדלי שהסוס יכול להפיל אותו, ואז המצע שלו יירטב וגם לא יהיה לו מה לשתות. שוקת אוטומטית עדיפה בהרבה, לפי דעתי. הייתי מציעה לך להתייעץ עם מאמן רכיבה מקצועי ועם וטרינר שייבנו לו תוכנית אימונים ותנוזה נכונה, וכמובן לדבר עם מפרזל, כי אין לי מושג מה מצב הפרסות שלו.

אוקי כנסי בבקשה..

1.הסוס כמעט בן 4. 2.הוא עושה 6 שיעורים בשבוע של ילדים מתחילים (הליכה וטרוט).. מכיוון שהוא סוס פרטי ולא סוס בית ספר אנחנו (אני ואבי) נותנים למאמן שהוא כמו בן משפחה שלנו לעבוד איתו. בכללי הסוס עובד עבודה מסודרת ובנוייה נכון לפי מבנהו. הוא עושה לונג' פעם ביומיים כלומר יום אחד אני רוכבת עליו ועובדת איתו, ולמחורת לונג' של כ45 דקות (על טרוט קאנטר ושינוי כיוון). 3.הסוס אצלנו כמעט שנתיים מאז שהוא סייחון קטן וטיפשון. לגבי מה שאמרת באינטרנט תמיד לקבל עוד חוות דעת מהצד, כלומר המנהל של החווה שלנו הוא מדריך מוסמך בעל ניסיון עם סוסים ובעל חוות סוסים כבר כמעט 20 שנה, לכן אני "אוספת" מכל מקום קצת מידע. עכשיו הדלי שראית על הרצפה הוא דלי התערובת, הסוס הפיל את התערובת על הרצפה הדלי שלו תמיד על העץ (יש לו שמה מקום לדלי של התערובת.. (פשוט הסוס לפעמים משחק עם זה ומפיל על הרצפה), עם תשימי לב ליד הדלי של התערובת יש קצת תערובת על הרצפה ליד הדלי ערמונת קטנה, יש לסוס שוקת חשמלית מאחוריו.אני אשים תמונה שתראי. הסוס מפורזל ב4 רגליים, אנו מזמינים מפרזל כל חודש וחצי עד חודשיים לפרזול חדש. עכשיו אני אשים תמונה יותר ברורה שרואים מאחורה את השוקת מציצה (ירוקה).

peligrosa1

New member
hey

סוס לא נירא כל כך רע אחרי מחלה וכל הפרטים שנת יש תחושה שאת מנסה לטפל בו טוב כל שאפשר יש לי הערה אחת- לונג במשך 45 לא בריא במיוחד מעגל הוא תנוע לא פשוטה ולא כדאי לעשות כל כך הרבה זמן רצוף. בהצלחה

תודה רבה רבה רבה לך

גם לגבי הלונג', אני עושה לו רבע שעה טרוט לצד ימין, רבע שעה לצד שמאל, אני הולכת איתו סביב הגדר (לא במעגל), ואחרי כמה דקות חוזרים לעבודה קצת שינוי כיון ואולי מידי פעם קאנטר כי אני לא נוהגת לעשות קאנטר בלונג' לדעתי זה מעיק וגם מציק אם אני ארצה לעשות לו קאנטר אני אעלה עליו..

כנסי בבקשה

לא הסוס לא פצוע... הכין ראית פציעה? כמו שאמרתי הוא יצא ממחלת הסטרנגלס לא מזמן והוא בשלבים עולה לאט לאט במשקלו.. תודה רבה לכולם על היחס הייתי רוצה לשמוע עוד קצת דעות עם אפשר..

jgut

New member
יש לי סוס אחרי מחלת הסטרנגלס

הוא עדיין לא חזר לגמריי לעצמו מבחינת מראה. אבל אחרי 4 חודשי בריאות הוא עוד מעט שם... כשהוא יצא מהמחלה הוא ניראה מזעזע, ראו לו את כל הצלעות וניראה "כאילו" אין לו גרם שריר אחד. כשהוא חזר לאכול התנפחה לו הבטן (כי הוא עדיין לא יכל לעבוד במקביל). כיום הוא מקבל תוספות של שמן,ויטמינים ואספסת (כל זאת בנוסף למזון הרגיל), אך מומלץ להתייעץ עם הוטרינר ולהוסיף לו מזון בהדרגה. בנוסף החזרה לעבודה בונה לו את השרירים והוא מתחיל להראות טוב סוף סוף... גם אנחנו התחלנו בלונג' וכבר אז ראו תוצאות, פשוט צריך סבלנות לא כל סוס עולה במשקל בקלות.

תודה רבה! סופ סופ מישי שמבינה

תודה רבה על התגובה הנעימה שלך! עכשיו את כמוני יודעת מזה סוס אחרי מחלת הסטרנגלס (ימח שמה!
) תודה רבה... אפשר בב'קשה עוד קצת תגובות!? חח הגזמתי! אולם הסוס שלי מקבל אוכל כמו שלך, שמן טבן חרובים טחונים, ועכשיו החלפנו את התערובת בקופתיות! והסוס מקבל כל ארוחה בקיה וחציר חופשי צריך לדבר עם הבעלים.. כי כנראה שהוא ירצה אקסטרה כספ.. גם ככה אנחנו משלמים 1100 שקל

jgut

New member
אז ניראה לי שאתם עושים

כל מה שאפשר ועכשיו רק צריך להתמיד ולחכות שיחזור לעצמו.

כבוד המנהלת כנסי בבקשה..

כבוד המנהלת אפשר בבקשה להכניס תמונות של הסוסון לאחר המחלה??

למעלה