צ'מעו

vbbabi

New member
צ'מעו

טוב בניתי ספר אורחים... ואיחסנתי אותו על idohost עכשיו... העלתי בדיוק את אותם קבצים של האפאצ'י ושניתי את מה שהיה צריך לשנות בהתאם לmysql... עכשיו בניתי קאונטר בדף ראשון איפה שרושמים תהודעה... והקאונטר עובד מצויין.. עכשיו כשאני שולחת את ההודעה כתוב לא יכול לשלוח מידע.... ורשמתי את זה בor die קיצר אני ישר נכנסת לעמוד בלי לשלוח הודעה כותב לי איפה השגיאה והיא בdb ההתקשרות לmysql !!! ואין לי מושג מה השגיאה.... הנה הקוד של הdb:
<?php mysql_connect('idohost.com','babi54_lola','סיסמה'); mysql_select_db('babi54_lola'); ?>​
מה הבעיה ???? דחוףףףףף

koler

New member
ניראה לי שזה ביגלל

שלא עשיתה רווח
<?php mysql_connect( 'idohost.com' , 'babi54_lola' , 'סיסמה' ); mysql_select_db('babi54_lola'); ?>​

koler

New member
תנסה לחפש חלק קוד כאן

http://php.eitan.ac.il/main.php?id=01513

vbbabi

New member
תודה..

קודם כל אני בת
ו... זה לא הצליח.. תראה כשהשתמשתי באפאצ'י אז הכל עבד מצוין אבל לא רציתי להשתמש באפאצ'י כשרת כי זה ממש קל לפרוץ לבסיס נתונים.. וכשמצאתי שרת כזה מצויין וקל ונוח עם הכל... והעברתי הכל כמו שצריך פתאום זה לא מתחבר אבל מה שמוזר זה שהקאונטר משתמש גם כן בבסיס נתונים (מן הסתם) והוא עובד מעולללה !!!!!!!!!!! אבל כשאני רוצה לשלוח הודעה.. אז כותב לי שלא מתחבר.... ואני לא מבינה מה הבעיה ?!?!!?!??!!??! הרי זה אותו קוד !! ועברתי 10000 פעם על כל עמוד..... ועל הdb בכלל בדקתי מלא זמן ..... ואין שגיאה כי אחרת הקאונטר לא היה עובד ?! (או שאני טועה ??
) בקיצור. רק כשאני שולחת הודעה זה לא בסיידר... אז מי שיכול בבקשהההה לעזור לי ולפנות אלי באייסיקיו או במסנג'ר שיראה יותר את הקוד בבקשה : icq:178299268 messenger:[email protected] בבקשה תעזרו לי זה דחוף !!!! תודה

תשובה

תעשי ככה:
<?php $conn=mysql_connect('idohost.com','babi54_lola','סיסמה'); mysql_select_db('babi54_lola'); ?>​
ה $conn היה אוביקט החיבור שלך. דבר שני, אני ב 99 אחוז בטוח שהשם משתמש/סיסמה/שרת/מסד נתונים שלך לא נכון.

אם מסד הנתונים הוא על אותו השרת

שמריץ את הסקריפט, תעשי ככה
<?php mysql_connect('localhost','babi54_lola','סיסמה'); mysql_select_db('babi54_lola'); ?>​

למעלה