צ'מעו. . .

as if

New member
צ'מעו. . .

<מתרווחת ומרימה רגליים על השולחן> , אני עוד עלולה להתרגל לנוחות הזאת. זה כמו מלון 5 כוכבים אחרי אכסניה,זה כמו לכתוב במחברת שורה אחרי מחברת ארבע עשרה שורות, זה כמו לראות חברים אחרי סיינפלד (הרגעו- העונות הראשונות של חברים), זה כמו לאכול באל גאוצ'ו אחרי אגס ותפוח, זה כמו לשמוע הכרזה קבל עם ואנשים נורמלים מפי פורומיסט:" אני לא פנס!!" אחרי הופעת סטנד אפ של רועי לוי. אחחח, החיים הטובים. _ גיבובי השטויות הנ"ל נכתבו במודע ובהכרה מלאה של הכותבת. כפיצוי על עוגמת הנפש שאולי נגרמה לכם מההשוואות הבוטות, להודעה מצורפת חידה. חידה: מאיזה סרט מ-דהים לקוח המשפט הבא:
"the greates thing, you will ever learn, is to love- and be loved in return" אאאח, אני מרגישה כמו יואן מקגרגור כשהוא כתב אותו.
_ היייי, יפה האייקון של ה
.
..

לב שבור זה מקסים

במיוחד שאתה ביום מבאס בכל מקרה. קבלי את האייקון הכי שווה שיש פה, ושלא תמצאי בחיים בדוסיה שלנו =======>

נפלאית

New member
יאללה, תחרות אייקונים?

כי תרשום לעצמך שממילא אני מנצחת: ויודע מה? קבל את זה בתור איחול: גזר האומלל |דפקא אייקון כזה יש לי. אבל לא פה|
, הלוואי שתמצא, עוד היום,
אמיתית, שתאיר את חייך
תהיה שיכור ולא מ
, תשמח ולא מ
(סוג מסויים של פטריות..) תשחק אותה קול
, אבל נחמד
, תציע לה נישואין
והיא תסכים, ובן לילה תתכער
(טפו!
לא עליכם!) אתה תהיה בעלה האוהב
ותתן לה
ו
(אשכרה לא צריך לצנזר פה..) ותהיה ה
שלה. והיא שלך.
ולעולם לעולם לעולם לא תדע מה זה
. <איפה הטישו פה? אני דומעת מהתרגשות>

ניפ וגזר! להשאיר אותכם לבד?!?!

ו..... איכסה גוליה רוברטס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (הייתי חייבת)

נפלאית

New member
../images/Emo67.gif

ואני משאירה את כולכם לבד. אמא הביאה לי סרט (ג'וליה רוברטס
).

או, סופסוף מישי שסוברת כמוני,

שאיכסה ג'וליה רוברטס. ז'תומרת, לבחורה יש פה ענקי ונחיריים גדולות (אני נשמעת כמו צ'אנדלר, הה?), אבל הכי גרוע-
היא מתיימרת להיות ג'ינג'ית!!!

גם על ג'וליה את יורדת??

יא אה... רעה אחת!! אז מה אם היא נעלה את צ'נדלר בשירותים?!?!?!? זה הכל בגלל שראו לה את התחתונים בגללו!! היא ממש חמודה ג'וליה!!

צ'מע,

אם לא היית אוהב את ברי סחרוף, את שרהלה ואת חברים, הייתי אומרת שיש לך
של טעם.

תודה על האיחולים.

אבל לא אוהב את הבלונדה שהכרת לי. היא גם מחמצנת חזק חבל על הזמן, וגם שמה אודם כמו שרלילת השכונה.
&

לב שבור הוא לב שלם

כשאת לידי אני הולך צולל כשאת רחוקה אני מתחיל לרוץ את רואה בתוכי אני רואה דרכך את רוצה נקודות אני רוצה רצוף וכשאני מתפרק את יותר שלמה גלים גלים בא הכאב לב שבור הוא לב שלם לב שבור הוא לב שלם לפעמים את אצלי ואני אצל כולם לפעמים אני כאן אבל את כבר לא את רוצה לחכות אני רוצה מיד את רוצה קצת אויר אני רוצה לנשום וכשאני מתפרק את יותר שלמה גלים גלים בא הכאב לב שבור הוא לב שלם לב שבור הוא לב שלם

למעלה