צ'מעו....

L i l A L o

New member
צ'מעו....../images/Emo26.gif

למי שיש יס... בערץ יס ריל (אפיק 19) עלתה השבוע תוכנית חדשה בשם "הצילו!אני סלבריטאי" שזה כמו "הישרדות" רק עם סלבריטאים במקום אנשים רגילים. הם צריכים להתמודד כדאי לזכות בתואר "מלך/ת הג'ונגל" וכך הם יזכו בחצי מיליון ירוקים...(למה הם צריכים את זה
) אז עכשיו אתם שואלים בטח למה אני מספרת לכם את זה? אז הנה אני עונה...כי אחד מהסלבריטאים שיישתתפו בתוכנית הוא...*תופים*.. וילמר ולדרמה (פז למי שלא יודע..)
בקיצר התוכנית עלתה ב-18.1 שזה היה יום ראשון והיא משודרת בימים א'-ה' ב-23:30..אני עוד לא ראיתי אותה עדיין אבל אני מתכוונת לראות.. תהנו
וקבלו תמונה חמודה של אשטון, לורה, ומילה מהעונה החדשה של הסדרה מסצנת פנטזיה של קלסו...

axnholic

New member
לא שווה לראות את הסידרה

ואני אומר מניסיון... אני שרוף! על ריאלטי. הישרדות 8 ה-1 בפבואר מתחיל לשדר בארה"ב... תראו!

axnholic

New member
יצא לי קצת

כמו אוטיסט.... תיקון: ואני אומר מניסיון... אני ש-ר-ו-ף על תוכניות ריאלטי. ב-1 בפבואר ישודר הפרק הראשון של הישרדות 8 בארה"ב, שווה לראות. ותגיבי על מה שכתבתי למטה!

L i l A L o

New member
ראית את זה?

ואיך נראה הישרדות8 אם זה משודר רק בארה"ב? נוריד? בנתיים אני רואה רק השרדות6...אבל נגמר...

axnholic

New member
תשובות

ראיתי טיפה אולי שני פרקים ופרשתי, לא משהו... בקשר להישרדות 8 אז כן איזה עונות ראית? אני הכל ומניסיון אישי הרבה יותר נחמד לעקוב אחרי ארה"ב ולדעת בדיוק מה שהצופים שם יודעים באיחור של יום.

L i l A L o

New member
ראיתי..

כל מיני עונות.. לא בדיוק לפי סדר... נראה לי ראיתי 1ו-2 ואז 5ו-6 ולא יודעת אולי ראיתי כמה באמצע... אני לא זוכרת מה ראיתי...*זיכרון לטווח קצר* חח.. והייתי מורידה אבל אין לי עצבים זה מעיט את המחשב וכל החרא הזה... אני מעדיפה לחכות שזה יגיע לטלויזהי.. ותהנה

gombi

New member
גם למי שיש ייס

השבוע צתישהו טופר גרייס יהיה בקונאן אובריין וגם אשטון קוצ'ר....

למעלה