צ'מעו קטע..

צ'מעו קטע..

זוכרים שסיפרתי על חברה,שהחלה לצאת עם בחור..ועד כה ניפגשו אולי 5 פעמים מפאת מרחק וסיבות אחרות..והבחור חגג יומולדת ושאל אותה "מה תיקני לי"? חלקכם עניתם שזו חוצפה,,חלקכם שזה בצחוק וזה לגיטימי.. אבל מה-הבחור חגג לפני שבוע וחצי את יום ההולדת..ואמר לה.."מה קנית לי?..כשהיא אמרה שכרגע שום דבר מיוחד..הוא אמר "גם שלך יהיה יום הולדת לא תקבלי כלום.." והוא נשמע לה רציני ביותר.. מה דעתכם?

Gordival

New member
נשמע לי קצת דפוק

אבל האמת שבמצב כזה בד"כ אפשר לקנות משהו קטן חמוד וסמלי... ולא מתנה גדולה... לצורך העניין, ובגלל שלא בוכים על חלב שנשפך (ככה אמרו לי פעם) אז הוא נשמע קצת מוזר אבל יכול להיות שהבחור בכל זאת התכוון בצחוק... וחוצמזה.. מי יודע לאן הקשר הזה יגיע..?

nate2000

New member
או שהבחור אידיוט

או שהוא חסר טאקט או שיש לו חוש הומור גרוע.... השאלה היא איזו אופציה פחות גרועה.

אז זהו..

היא התקשרה לאחל מזל טוב..וכשהעירה לו שזה לא מנומס לבקש מתנות..הוא ענה לה "מי שמתבייש מתייבש"

ועדיין...

העובדה שהיא זכרה את היום והתקשרה צריכה להספיק לו. כל העניין במתנת יום הולדת, כמו שאומרים, הוא הכוונה, כלומר - שחשבו עליך וזכרו את היום הולדת שלך. ולא המתנה החומרית עצמה. הייתי אומר שאת המשפט הראשון הוא אמר בצחוק, אבל להחזיר לה ב"לא תקבלי ממני כלום" זה כבר מגעיל וקטנוני. יפה לו שהוא בחור של "מי שמתבייש מתייבש" זה אומר שלא חסר לו אומץ להתחיל עם בחורות והכל, אבל עדיין, לא הכל חומרי בחיים...

חחחח מעניין לכמה חברות הוא

אומר את זה בכדי שיקנו לו הרבה מתנות. אני באופן אישי הייתי קונה משהו סימלי מפני שזה בכל זאת יום הולדתו, אך מה שמכוער בעיני זה שהוא רוקד לה כאילו "על המצפון" והדבר המכוער והפתאטי ביותר זה שהוא גם רומז לה שהוא מצפה למתנה. והדבר המכוער והפתאטי ביותר + OMG זה, שהוא מייבש אותה בבדיחות קרש של סרטי בורקס מהמאה שעברה.

למעלה