צ'מעו קטע,

begone

New member
בכלל לא שונא אותו

פשוט לא מעריך אותו בכלל ברמה האמנותית. אין לי שום דבר אישי נגדו.

RamiSun

New member
חחח... טעית באשכול

אורי ענה לטענה שלי על ריק וויקמאן... והזיופים נובעים מהסלילים הישנים ולא מההפקה עצמה, שהיה לי בעבר בויניל... איש בדעתו יחיה... אבל שיר, על כל מה שכתבת בקשר לאלבום של דרים , אני חושב שאתה צודק. אף שאני חושב ששיר 3 ושיר 7 הם די קרובים למצוינים לחלוטין. בסך הכל היום אני מאוד אוהב את האלבום הזה, אף שהייתי מאוד מסוייג בהתחלה. הוא כל כך עמוס שלוקח זמן להפתח. ואני מצטרף לשאלה אורי.

RamiSun

New member
אגב טקסטים,

אחד הדברים שאהבתי אצל דרים אלו הטקסטים של פטרוצ'י תמיד אמרתי שהוא בטקסטים כמעט ברמה שהוא על הגיטרה. ובאלבום הזה הוא לא בשיאו בשתי הקטגוריות... מה שכן אני חושב שרודס ממש מעולה באלבום הזה, קצת מוחבא ןלוקח זמן לקלוט אבל הוא שם עושה הרבה מאוד, ועוד דבר לדעתי זה האלבום הכי טוב של לאבריי, השירה שלו אדירה. מאוד קריסטלית ומלאת רגש (סתירה אולי...) כך שרודס לאברי ופורטנוי שהוא מצוין כתמיד מחפים על החולשה שאני מקווה רק זמנית של פטרוצ'י הפעם. אם הוא היה פחות רץ ונותן סולואים עם יותר דינאמיקה ופיל אני חושב שהיתה לנו כאן יצירת הרבה יותר גדולה.

Rubycon

New member
איך אני שונא את הציניקנים

שכותבים מכפה במקום מכפא...

pasteran

New member
טעות!

גם אני ראיתי אותו שם במבצע של השלוש במאה ורכשתי. אחד מהדברים היותר נוראיים שיצא לי לשמוע. ברמה של never mind the bullocks של הפיסטולס. אם מישהו מעוניין לקנות אחד מהם, בזול, שיצור אתי קשר.

למעלה