צ'מעו קטע...

mia01

New member
צ'מעו קטע...

זה מדהים ומדכא בעיני שביקרתי השבוע בטובות מחנויות המוסיקה בארץ לשאול אם יש תאריך מדויק לאלבום, אם אפשר לשמור וכ'ו ולא היתה חנות אחת שיעה על מה שאני מדברת... רוב המוכרים הסתכלו אחד על השני ואז עליי במבט מרחם של "שנספר לה שהוא מת לפני כמה שנים טובות.....??"

khammel

New member
חשבתי שרק אני הולכת להטריד מוכרנים... ../images/Emo6.gif

שזה לא ידאיג אותך. בחנויות המוזיקה אין להם מושג לגבי מתי דיסקים יוצאים ובדר"כ גם אין להם איך לבדוק (או שאין להם סבלנות לחפש במחשב או להתקשר למרכז הזמנות). מזמן התייאשתי מהחנויות בארץ. נכנסתי השבוע לסניף של צליל בסינמה סיטי ושאלתי כך: "אמור לצאת השבוע הדיסק החדש של QPR. מתי הוא יהיה אצלכם בחנות?" בתשובה נאמר לי: אם הוא אמור להגיע אז הוא יגיע. נפלא, נכון? אבל זה לא רק עם קווין ולא רק בארץ. אני זוכרת שבאחד הטיולים שלי בארה"ב, אי שם בסוף שנות ה-90, נכנסתי לחנות ושאלתי אם יש להם דיסקים של קווין. המוכר פתח עלי זוג עיניים והמהם שלא, אבל שיש לי טעם טוב במוזיקה.

Teo Toriatt

New member
אז זו את?

אתמול הייתי שם ושאלתי ואמרו שלא אבל עוד מישהי שאלה עליהם השבוע...

khammel

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif הייתי שם מהעבודה. מה התירוץ שלך?

mia01

New member
אני מטרידת מוכרני מוסיקה סידרתית ../images/Emo6.gif

rotemelal

New member
בפעם האחרונה שהלכתי לבקש דיסק של קויין ......

המוכרנית עוד רגע רצתה להתקשר לאברבנאל . היא נראתה כאילו היא לא רוצה לבאס אותי ולהגיד שלי שפרדי מת חחחחחחחח

דווקא כשאני קונה/קניתי

דיסקים של קווין אני מקבל יחס רגיל כמו כולם אני חושב, ולפעמים אפילו מחמיאים לי על הבחירה!

למעלה