צ'מעו קטע...

צ'מעו קטע...../images/Emo205.gif

נכנס לי למשרד בחור שמתקן את התעלות של המיזוג בתקרה. הוא מסתכל ורואה שעל הרצפה בצד יש שני מסכי מחשב שיושבים על הראש (ז"א שהצד של הזכוכית מופנה כלפי השטיח), אז הוא אומר לי שכדאי להפוך אותם כי זה מזיק להם. אני, סקרן מטבעי, שאלתי אותו למה זה מזיק והוא ענה לי שזה פשוט מזיק ושהוא מבין באלקטרוניקה. אמרתי לו שזה אחלה שהוא מבין, אבל אני סקרן לדעת למה זה מזיק והוא שוב אמר לי שהוא מבין באלקטרוניקה ושהוא יודע. אז שוב אמרתי לו שאחלה, שגם אני למדתי אלקטרוניקה, ושאני רק רוצה לדעת למה זה מזיק. הוא שאל אותי מה למדתי. אמרתי לו שעשיתי י"ג לטכנאי אלק'. אז הוא אמר "אני למדתי יותר". שהוא "מהנדס עם תואר". אמרתי לו שא-ח-ל-ה ושאני בטוח שהוא חכם יותר ממני בנושא (זבובים יותר חכמים ממני בנושא הזה), אבל שיסביר לי פשוט למה זה מזיק. ורק אז, בשעה טובה, הוא הסביר שזה נותן לחץ לא נכון על הרכיבים של המסך והורס אותם לאורך זמן. אמרתי לו שהבנתי, תודה והוא יצא. אחרי כמה דקות הוא חזר וסיפר לי על שני מנגנונים שהוא פיתח לבד שמייצרים חשמל בבית שלו שחוסכים לו משהו כמו 100 שקל בחודש (דווקא רעיונות טובים) והדגיש שהוא רק עובד בעבודות זמניות עכשיו. בקיצור, כנראה שלא נעים לו מהעבודה שלו ושהוא מתבייש במה שהוא עושה. בקטע הזה היה לי קצת עצוב. איחלתי לחייל בהצלחה והמשכתי בעבודתי.

סנטה

New member
מזכיר לי סיפור קשור בערך...../images/Emo186.gif

בצבא, במסגרת תורנות רס"ר שבה טחנו אותי ואת חבר שלי בהעמסת דברים לכל מיני משאיות...תורנות נוראית.העברנו מקרר מקומה ראשונה לקומה שלישית...הבעיה הייתה אחת - מסתבר שאסור להפוך מקרר או משהו אחרת הוא נהרס... וזה היה כבד ולא רק שהפכנו אותו,גלגלנו אותה ועשינו הכל כדי להעלות אותו בצורה הכי קלה שיש...הוא התקלקל. והרס"ר צרח עלינו...ומי בכלל ידע שאסור להפוך מקרר ? או שכולם יודעים ...

אתה מתכוון שהצד של הזכוכית על השטיח ?? ואיךך בדיוק זה יותר לחץ על הרכיבים אם הם דווקא עכשיו בצד העליון .. אם המסך היה הפוך והשק"ק היה יושב כלפי מעלה אז היה נוצר לחץ ... (וזה בא מטמבל שבקושי סיים י"ב באלק' וללא בגרות מלאה - יענו דביל עם (או במקרה שלי בלי../images/Emo3.gif) תעודות) אני חושב שיש לך פה מקרה של פרפל מאשרום מס' 2 ותו לו. ../images/Emo3.gif

עצוב. מרגיש הזדהות.

יכולתי להיות ממש אותו בחור. גם לי יש קצת ראש, ועובד בעבודה שלא מתאימה לפוטנציאל שלי.. בשבילי זאת עבודה זמנית . אבל מה שזמני יכול להפוך לקבוע...

אני רואה קשר.הדוק!.

מקווה שכשרשמת את השאלה בלי סימן השאלה, היית מוכן נפשית. וחוץ מזה יצא כאן בשרשור צירוף מקרים מדהים. עובדה שתגובה מעלי זאדק הזכיר את השם שלי.והתגובה שלי נכתבה בלי ולפני שקראתי את התגובה שלו. זה קורה לי במשך השנים עם יוזרים מהסוג הזה. וזה רק מראה שכולנו אנשים.. אנושיים..
.

למעלה