צ'מעו קטע

צ'מעו קטע ../images/Emo13.gif

קפצתי היום למתחם "ירקונים", רציתי לקנות כמה דברים ובין הייתר חיפשתי כסא לחדר הרחצה , פלסטיק כזה כמו שיש בגינה , (מה לעשות האיש שלי חייב אחד כזה לאחרי המקלחת ) ראיתי ערמות של כסאות ב"אייס " ובמחיר מציאה של 100 שקלים ל-4 כסאות , הם הביאו לקראת החג מלאי גדול , אלא מה
הכסאות תוצרת טורקיה וכנראה שהרבה אנשים ואני בינהם לא קונים , שאלתי את המוכר שם אם יש תוצרת כחול לבן
והוא עשה לי פרצוף של נעלב ( הוא מבני דודינו , מה שנקרא גוי של שבת ) ואמר לי: "מה לא בסדר בכסאות האלה"
"זה חצי מחיר".....אמרתי לו שאני גם בחינם לא לוקחת אותם

shron17

New member
כדאי לדעת שגם ישראל משווקת לתורכייה מוצרים ,,

למרות כול הבלאגן וכול השערוריות, מתברר כי הנושא של היצוא והיבוא , עדיין ממשיך להתנהל מאוחורי הקלעים . ישראל משווקת לתורכייה , ותורכייה משווקת לישראל, והמסחר ממשיך להתנהל כ-בימים ההם . ואולי זה מבשר טובות לעתיד לבוא, אחרי החגים. מי ייתן ,והשקט ישוב לשרור בין המדינות.

ediana

New member
רוניתי, אפי זקוק לכסא יותר יציב מהחרטא

הזה. אני קניתי לי לאמבטיה כסא טוב, עם רגליים ממתכת. אמנם יותר יקר, אבל אני יכולה לסמוך על היציבות.

את צודקת אידית , אני אחפש כזה כסא

למרות שהיום הכסאות פלסטיק של הגינה חזקים יותר ראיתי ויש להם גם כמו מעצור ברגליים.

יופי שלא קנית. חפשי משהו יותר בטיחותי

ראיתי היום אצל אמא שלי במקלחת כסא אבל לא התייחסתי למוצאו. אחי יהיה אצלה ביום שלישי אני אבקש שיגיד לי מה כתוב עליו כי הוא נראה ממש יציב ומתאים גם לאפי

למעלה