צ'מעו קטע ענק

MAMALY

New member
צ'מעו קטע ענק../images/Emo6.gif

עוברים עלינו ימים שקטים אגב.. המממ, ודיי משעמם אז כנראה אלוהים החליט לעשות לנו קצת שמייח במלא מובן המילה ובידור פה לא נורמאלי... הכל התחיל מז שהשאלנו את האוטו שלנו לאיזה חבר שהחליט להתחתן (סתום כזה בשביל מה?? אני שואלת אתכם.. אבל זה לא עניני.. אז סתמתי ונתתי את האטו) יומיים אחרי זה, זה היה ביום שישי קיבלנו את האוטו חזרה בבוקר, החצי כרגיל עסוק ע ד מעל לראש חזר הביתה עם אוטו מקושט להפליא מלא סרטים מתנפנפים סטייל שנות החמישים ופרחים ואל תשאלו, בקושי אפשר היה לפתוח ת'דלתות (איפה הידית לעזזל.. מתחבאת תחת זר סרטים זהוב לבן משו משו
) האמת מזעזע למדיי.... החצי נכנס הביתה סמוק ומרוגז - הציטוט היה "עם ישראל משוגע כל הדרך צפצפו לי אנשים בחיי.. יום שישי סופשבוע כולם משוגעים... אחה"צה חלטנו כל המשפחה לצאת לאכול בים (שאני אבשל בערב שישי? ש'תעגעתי?) איך שנכנסו לאוטו התחלנו להתווכח , כרגיל.. הממ, בעודנו נוסעים לים וקצת צועקים אחד על השני ומנפנפים במרץ בידיים , ממש התחלנו לשאול ת'צמינו בקול רם כמובן בשביל מה אנחנו תקועים אחד עם השני אם כל כך אנחנו שונים.. אולי נתגרש (בדיחה ידועה בבית שלנו כל שני וחמישי אנחנו מתגרשים לכמה דקות) (בטח מצחיק למי שמסתכל מבחוץ) אנשים התחילו לצפצף, לסנוור אותנו עם אורות... עד שהחצי החליט שדיי ומספיק גם בתוך האוטו מעצבנים אותו וגם בכביש, הוא פתח את החלון ושאג (לא מתאים לו בכלל לשאוג ככה הייתי בהלם) מההה? מההה? והאנשים מסביב צרחו עלינו "מזל טובבב!!!!~!" מזל טוב!!!!1 בשעה טובה!!! פרצנו בצחוק מטורף.. זה היה כל כך הזוי... שניה קודם צרחתי עליו שכבר כמעט 7 שנים הוא נמוציא לי ת'עצבים והמיץ ונמאס לו ממני, ופתאום ה"מזל טוב הזה".... ברמזור אחרי תחנונים מלאי רעשים וצופרים איזה איש אחד צעק עלינו - " תעשו ילדים!!!!!" בשעה טובה!!!! והילד שלי האפרוח החצוף בן השנתיים ו8 צעק עליו - "שקט!!! אבא נוהג!!! האיש בהה בנו בתמהון (הוא בטח חשב שכווולם מתחתנים בתולים, ברור לא?) ואמר לא משנה חביבי (לחצי) אתה אחלה גבר גבר כבר עשית מה שצריך!! כלהכבוד!! זה בן נכון?
לא ניתן לתאר מה עבר עלינו.. הגענו לחוף ישר עם ישראל זז לפנות למו מקום בתור לתשלום.. (הייתי בשוק) כולם נתנו לנו בזמבורה כמו שאומרים,,,, הגברת בעמדת התשלום סמנה לנו להכנס חינם! הסתכלנו אחד על השני והבטחנו לעצמינו לעולם לא להוריד ת'קישוטים של האוטו..... לא היתה חניה כרגיל - מיד השומר של המסעדות פינה לנו מקום של כבוד ממש ליד המדרגות ואמר - "אני מרשה, מזל טוב!!!! בשעה טובה"... הסתכלנו אחד על השני בעיניים מאוהבות מהולות בשנאה תהומית (עוד לא גמרנו לריב כן?) בדרך חזרה ב חושך לא יודעת למה התבלבלנו ועלינו על דוקרנים.. פוצצנו גלגל... שתבינו בג'יפ אי אפשר סתם ככה להחליף גלגל צריך ג'ק הידראולי או משו כזה... בקיצור כמובן שלא היה לנו.. בעלי המפוזר.. אפילו מנורה לא יודעים להחליף בבית שלנו אז צמיג? בג'יפ? מיד! תוך דקות התאספו סביבנו כמה ג'יפים כולם הזדרזו להחליף לנו את הגלגל בצעקות מזל טוב ובשעה טובה, אפילו את הידיים לא לכלכנו, ת'אמת יצאנו מהרכב רק מתוך נימוס לא להפריע לאנשים שהחליפו לנו גלגל.. ועוד כולם מיהרו נורא ש"לא נאחר לחתונה שלנו".... עולים על המהיר לכיוון הבית - פקק - תאונה... משטרה מגיעה.. כולם זזים לתת לה לעבור לשוליים השוטר נעצר לידנו וצורח עלינו באושר גדול!! סעו אחרי!!! מזל טוב!!! תודהההה צרחנו לו בשמחה גדולה תודה !!!! והפקק תוך 32 שניות היה מאחורינו וכווולם שמחו בשבילנו וסנוורו את המשטרה.. היה בידור לא נורמאלי... למחרת אצל ההורים של הבעל שאלו השכנים בתמהון את החצי שלי אם הוא התחתן בפעם השלישית.. (אני אשתו השניה)... והנציחו אותו ברחבי חולון כמתחתן סדרתי עם אחלה טעם בלקשט ת'אוטו... השכנים שלנו שאלו אותי אם התחתנתי שוב - דווקא מצא חן בעיני הרעיון להחליף דגם כל 6 שנים לא? [ בקיצור האוטו נשאר מקושט אמנם הסרטים קצת נבלו.. אבל בשבוע הבא אני אקשט מחדש בחיי - היה שווה לתת ת'אוטו...

מירבי*

New member
קטע גדולללל../images/Emo6.gif

רעיון נפלא- לנסוע עם אוטו מקושט, כולם נותנים לך לעקוף אותם בפקקים, לא משלמים חניה, בקיצור, סטרט אפ אמיתי
את מצחיקולה משהו משהו

waizman1

New member
את משהו משהו../images/Emo6.gif

תמשיכי לשמור על חוש ההומור

fridman1

New member
את פשוט מעולה - הכתיבה שלך מצחיקה בטרוף ../images/Emo6.gif

למעלה