איזה יופי עדין לא הבנתי איך הם יקראו את זה?
ה השדה הטאזמנית New member 20/9/05 #30 המכתב מרגש! מקווה שיעשה להם משהו איזה כיף לראות את זה אצלו בידדדדדדדדדדדדדדדדדד אמן והם יקראו!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו חייבות לראות אותם לפחות פעם 1 בחיים! זה לא פייר אחרי כל שנות ההערצה
המכתב מרגש! מקווה שיעשה להם משהו איזה כיף לראות את זה אצלו בידדדדדדדדדדדדדדדדדד אמן והם יקראו!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו חייבות לראות אותם לפחות פעם 1 בחיים! זה לא פייר אחרי כל שנות ההערצה
I Incomplete Girl 8 New member 16/9/05 #17 איזה כיף! אבל שלא ימסור למרקוס ../images/Emo3.gif הלוואי שקווי לא ימסור את המכתב למרקוס כמו שקרה עם אלכס.. הלוואי שהם יקראו את המכתב!
איזה כיף! אבל שלא ימסור למרקוס ../images/Emo3.gif הלוואי שקווי לא ימסור את המכתב למרקוס כמו שקרה עם אלכס.. הלוואי שהם יקראו את המכתב!
B BacKarin Street Girl New member 17/9/05 #20 חחח../images/Emo6.gif מאמי, את עלית עכשיו על נושא רגיש.
C c0rdelia1 New member 16/9/05 #18 ווואייי איזה מגניב!!! מקווה שזה יעזור!ושהם יבואו לארץ!!!..צריך לחשוב חיובי!ואז דברים יכולים להצליח!
ע עטר9 New member 17/9/05 #26 OMG אני כל כך מקווה שזה יכול לשנות משו!!!!!!!!!!!!!!! זה נותן המון תקווה לדעת שזה היה ביד שלו! אני לא יכולה להאמין!!!!! הוא הולך לקרוא את זה ואני פשוט מתפללת שזה יעשה לו משו! יואו איזה כיף זה!!!
OMG אני כל כך מקווה שזה יכול לשנות משו!!!!!!!!!!!!!!! זה נותן המון תקווה לדעת שזה היה ביד שלו! אני לא יכולה להאמין!!!!! הוא הולך לקרוא את זה ואני פשוט מתפללת שזה יעשה לו משו! יואו איזה כיף זה!!!