צ'מעו סיפור מוזר

• פותח הנושא lulit
  • פורסם בתאריך

lulit

New member
צ'מעו סיפור מוזר

בשתיים וחצי לפנות בוקר צלצל הפלא שלי. הייתי בטוחה שהאיש אמר לי שזה אבא שלי. תוך שנייה קפצתי מהמיטה ועניתי "אבא?!?!" הוא עונה "כן". מייד שאלתי מה קרה. הוא נשם נשימה עמוקה. אני על סף בכי שואלת שוב "אבא?? מה קרה?!?!?" פתאום הוא מתחיל "חמודה שלי.. מתוקה שלי.." לא אבא שלי, ולא נעליים. ניתקתי את המכשיר, והוא צלצל שוב. "מתוקה שלי". ניתקתי מייד. לשתי השיחות שנכנסו אח"כ נתתי לאיש לענות, והן שתיהן נותקו. כיבינו את המכשיר. אני כבר לא הצלחתי לישון יותר. בשבע בבוקר הוא התקשר שוב. ביקש לדבר עם איזו מישהי, לא לפני שאמר שוב "מתוקה.. בלה בלה בלה" אמרתי לו שאין פה כזאת ומאז שקט, לא התקשר יותר. אין לאנשים מה לעשות בשתיים וחצי לפנות בוקר?

lili81

New member
../images/Emo12.gifווואוו מוזר../images/Emo12.gif

ממש מוזר ומלחיץ... אולי איזה סוטה

lulit

New member
לגמרי מופרע..

אני ישנה עם פלא פתוח מאז שאמא שלי חלתה בשנה שעברה. היא אמנם הבריאה מאז, אבל אני מרגישה "בטוחה" יותר, כשהפלאפון פתוח. אני אסגור אותו היום. מקווה שלא יהיו לי 60 הודעות קוליות מחר. אולי באמת זו הייתה טעות במספר (אני מקווה). האיש אמר לי היום, שיש לו קצת קשרים בחברה הסלולארית שאליה אני מחוברת. הוא אמר שאם ימשיך הסיפור הזה הוא ינסה לבדוק מי זה המופרע הזה. מקווה שלא נצטרך
אני שפוכה לגמרי. ערה משעה 2 וחצי לפנות בוקר. אני חושבת שאני אפרוש בקרוב.

maybesure

New member
אותי מאוד מלחיצים כאלו!

הייתה תקופה שהיו לי מלא כאלו, כמעט כל לילה, מדי פעם גם לטלפון הביתי, והאיש שלי היה בטוח שזה אנשים מהאינטרנט שאני "מחלקת " להם את מס' הטלפון שלי, וכעס עלי. אז התלחתי לא לענות ואז הוא היה נאלץ לענות וראה שאלו לרוב בני דודינו. אנשים שונים (בדיקה עם חברת הנייד). אנשים שהגיעו בטעות למספר, ומצא חן בעיניהם "הלו" נשי, ואימצו לעצמם את המספר. ואני בכלל לא מחלקת את מס' הטלפון, ובבית עשיתי חסוי. יש יש מופרעים. לא חסרים!

ענתי 10

New member
אולי התבלבל במספר?

לי גם היה סיפור - אחר קצת - מישהו התקשר לחפש את "שרית". אמרתי שזה טעות, ואז הוא התחיל "את נשמעת חמודה בלה בלה בלה" ועוד כל מיני שטויות, ובסוף הוא אמר שהוא חבר של בעלי (כמובן ששום חבר ושום נעליים). בקיצור סתם עוד דפוק משועמם

eרון

New member
לא נעים בכלל

לפי החוק את לא צריכה לבן זוגך יברר את יכולה לדרוש מחברת הטלפון שיבדקו מי זה. ודבר נוסף עם הוא מתקשר ממספר לא חסוי את יכולה לעשות לו חסימה דרך המכשיר עצמו. בהצלחה, שיהיו לילות ללא דאגות

אותי הטריד מישהו בסלולר - היה מתחיל

לשאול שאלות וכשעניתי לו שזו טעות ואני לא האשה שהוא מחפש היה מתחיל לקלל. כך קרה כמה פעמים . כשהבנתי שזה מטריד סדרתי - אמרתי לו שאני אפנה למשטרה ואוי ואבוי לו אם יעיז לצלצל עוד פעם אחת. ומאז נפסקו ההטרדות. עברו בערך שבועיים ואני מקווה שזה לתמיד.

maybesure

New member
פעם אחת

חבר של האישלי התקשר אחרי שנים של נתק, והתחיל לשחק משחקים של "תנחשי מי?".. "מי את חושבת שמתקשר אליך כשהוא לא בבית" טראח! טרקתי לו את הטלפון בפנים. אחר כך היו כמה צלצולים ולא עניתי, ורק כהאישלי ענה לו, אחרי כמה שעות החבר סיפר לו שאני טורקת את הטלפון. מיותר לציין שהאישלי היה מבסוט

למעלה