צ'מעו סיפור - הגרה

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
צ'מעו סיפור - הגרה

לפני כחודש וחצי קניתי בחנות העודפים של "הגרה" שבאאוטלט הרצליה גופיה מקסימה, עלתה 50 ש"ח (ואפילו דיווחתי עליה כאן בשרשור בישיוסים)
אחרי כביסה ראשונה מחויבת המציאות, לבשתי הגופיה ו - מה רב היה צערי כשגיליתי שהתפר מתחת לבית השחי נפרם לו
בדיקה טיפה יותר מעמיקה גילתה, ש"שכחו" לעשות את התפר בגימור של הכתף. לא ברור לי איך לא שמנו לב לזה בחנות (הייתי עם גיסתי שתחיה) הגעתי לפני כשבוע לחנות של הגרה בירושלים (כמובן, לא לפני ששוחחתי עם מנהלת החנות בטלפון והסברתי מה קרה). כשהגעתי, מנהלת החנות היתה מאד לא נחמדה, סירבה לקחת ממני את הגופיה (יש לציין שלא דרשתי החזר כספי או כל דבר אחר, אלא רק את הסיוע שלה בהעברה הגופייה להנהלת הרשת ובדיקה מה ניתן לעשות). היא גם ניסתה לטעון, בחוצפתה, שחנויות עודפים הן גם חנויות סוג ב' (מצאה למי להגיד את זה
), ושהיא לא יכולה להחליף לי את הגופיה כי אין לה את הדגם הזה (מה שהיה ברור לי מלכתחילה). אחרי ויכוח קצר היא הסכימה לקחת את הגופיה וליצור איתי קשר ברגע שתהיה לה תשובה. השארתי שם את הגופיה עם מס' הטלפון שלי והלכתי. אתמול הודיעה לי אותה מנהלת חנות שהגופיה חזרה מתוקנת מהנהלת הרשת. עוד מעט אצא לחנות לראות מה מהות התיקון (שעל פניו אני מבסוטה ממנו, כי אני מאד אוהבת את הגופיה
) - וכמובן אדווח לכן על כל התרחשות חריגה
מה אתן חושבות על זה?!

m i c h m i c h

New member
הכי מדאיג אותי שמנהלת

לא יודעת שבחנויות עודפים יש בגדים סוג' א שהם ע-ו-ד-פ-י-ם.

הייתי השבוע בחנות העודפים של הגרה

אני לא מבינה למה הם קוראים לחנות - חנות עודפים, אין שם עודפים יש שם בדיוק את הדברים שיש ביתר החנויות והמחירים בשמים

niya

New member
דווקא אני מצאתי שם

הרפי פריטי עודפים - אבל לחלקם הגדול גזרה לא טובה ולכן הם מוצאים את דרכם לחנות העודפים.

Fun Fair

New member
את יודעת משהו? זה סוג כזה של אנשים...

יש אנשים, שלא משנה באיזה הקשר- ברגע שאת באה אליהם עם טענה כלשהי, הם פשוט לא ירצו לקחת אחריות וישר יגידו לך "לא" בהתגוננות, כאילו שהאשמת אותם אישית. מדהים.

למעלה