צ'מעו אנשים הגזמתם

inNout

New member
צ'מעו אנשים הגזמתם

בעעעעעע מה הקטע שלכם מהילדים האלה באור עקיבא? מה אתם עושים על הגב שלהם שירשורים מפה עד אנגליה. מה זה מעדר בראש נדפקתם? אפילו לא בצחוק! כנראה שהמשפחות שלכם מושלמות כל אחד פה בא מבית בפרברים עם אמא מנותחת ואבא טייס אחות בלונדינית עם עיניים כחולות ואח קטן ומדהים בבית כאילו שאם יבואו אליכם מההפקה וישאלו אם אפשר לצלם אצלכם תגידו להם לא, אנחנו לא כאלה יפים. תעשו טובה!!! תיכנסו לערוגה שלכם ואני מוכנה לבוא עם המעדר ולכסות עם המון חול לסדר לכם יפה מסביב. מה עושה לכם כזה טוב בלפגוע באחרים? ביאסתם אותי לאללה! למרות שאני לא כותבת פה הרבה אני כל היום נכנסת רואה מה קורה הערוץ הזה קרוב לליבי בטרוף אבל לא אם אתם הקהל שלו לפגוע ככה באנשים פששששש איך אתם מגיעים למפגש פורום שלכם? עם אלות ומקלות? מעניין... תלכו לפורום של פאוור ריינג'רס טוב? וגם אם תראו שם ילדים בני 4 כמו הבן שלי אל תיבהלו הגעתם למקום הנכון!

liloo22

New member
צודדדדקת:)

וואלה..בדיוק מה שרשמתי אתמול כל ילד חושב ת'צמו פה איזה מלך מחבט בראש אעע?! עוד מעט אני יתקע לכם גרזזזזן בגרון !! באנה אתם יודעים מה הבעיה שלכם? ~חשות יתתתתתתר~ תופסים גובה עלללק תנסו להכנס לנעליים של שרית חדד של עדי נויימן או של מיכל אדורסקי ומורן גרוס חחחח אנשים לא רואים אתכם ממטר אז אתם מוציאים ת'שטויות שלכם על אנשים שהייתם מתים להגיע לרמה שלהם בקיצור אתם הככככי קטנים בארץ.. לכו חפסו מי יאמץ אתכם פורום של החיים ע"פ Y גמככה הסדרה נגמרת.. גמרו אותה באווירה טובה י'אהבלים יש מללללא אנשים שלא רשומים פה והיו מתים להוציא עליהם ת'עצבים שלהם! זדיינו בבבבבבבבבבי

Curious AnGeL

New member
"חשות יתר"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא זכור לי שלוקחים מפלצות דפוקות כמוך לאקדמיה ללשון... ככה שאל תמציאי מילים.. חחחחחחח חשות יתר
בבית שלך סתומה...

yמית

New member
../images/Emo183.gif

קודם כל אנחנו במדינת ישראל, הווה אומר את צריכה לדבר בשפה הלאומית - עברית. גם לאנגלית הייתי סולח לך, אבל לשפה שמית כ"כ לא ברורה ( " צ'מעו " ) זה כבר לא בסדר. דבר שני, אף אחד לא אמר שכולנו ( או משפחותנו ) מושלמים, אבל הם צריכים להיות מודעים לזה שאם הם נחשפים לתקשורת הם גם חשופים לדעת הציבור. עם החסרונות והיתרונות שבדבר. מקווה שהבהרתי את עצמי, ומקווה שהבנת, עמית.

inNout

New member
דעת הציבור??? פליזזזז! give me a

B R E A K!!! אתה מתכוון דעתו הרעה העסיסית השימוש בכוונה במילים הכי ירודות ומגעילות שיש כדי להביע דיעה??? יש דרך להביע דיעה כאן פוגעים על מנת להרוג זו המשמעות של המילים האלו בעיני ילדים קטנים שלא מבינים מה שאתה ואני כן. זאת לא ביקורת בונה זאת ביקורת הורסת אל תלמיד אותי על להביע דיעה זה השם האמצעי שלי!!! אם אפשר למזער את הנזק גם אם הם לקחו בחשבון שיגידו גם דברים שלא כזה כיף לשמוע אז אני שמחה לעשות כן... למה מגיע להם כזו בוטות מעדר בראש? מעדר שמביע דיעה... ולא סתם דיעה. הדיעה של המעדר היא דעת הציבור? רק רציתי לבדוק שהבנתי נכון? גועעעעל נפשששש ילדים הם מחוץ לתחום והציבור הוא הראשון שצריך להגן על זה. ותאמינו לי שפגעתם בהם. אם הצלחתם לפגוע בי שאפילו בצחוק לא יהיה לי קשר או סנטימנטים למשפחה הזו, אז תארו כמה פגעתם בהם...

yמית

New member
../images/Emo182.gif

אין מה לעשות! אנשים יכולים להיות גם מניאקים. הם ( משתתפי " החיים ע"פ וואי " ) צריכים לדעת שאנשים ( גם ילדים ) יירדו עליהם בכל אמצעי המדיה למיניהם. גם באהבה ובהערצה, וגם בזלזול ובשנאה. יכול להיות שזה באמת לא יפה ו/או לא במקום. אבל אין מה לעשות, אנחנו לא שולטים על אנשים ודיעותיהם. עמית.

yמית

New member
אהה, ועוד משהו

אני ממש , אבל ממש לא מקנא במיכל אמדורסקי / שרית חדד וכו'. אני לא רוצה להגיד לך מה אני באמת חושב על משתתפי "החיים על פי וואי" ( חלקם, בכל אופן ) - אבל קנאה?!...... בטח שלא......

yמית

New member
סתם משו

את קוראת מחשבות? איך את יודעת מה אני מרגיש כלפיהם? חוץ מזה, הכינוי, שאת בחרת להזכירך, מסגיר אותך: " סתם משו ". וסתם שתדעי, המילה האמיתית היא 'משהו'. עם 'ה' אחרי האות 'שין' ולפני האות 'וו'. בהצלחה מאמי בבגרות בלשון ובהבעה..... את זקוקה לזה.

אני אומרת..

ששתיהן צודקות אבל קצת הגזימו... כי כאילו אתם יורדים עליהם חופשי ותחשבו שנייה תשימו את עצמכם במקומם..נגיד הילדים מאור עקיבא אומרים להם אתם הולכים להצטלם לתוכנית טלויזיה ותתנהגו כרגיל... אז כנראה לקחו את זה קשה והם מיתנהגים רגיל זה מה שהתוכנית מנסה להעביר.. להראות חיים של משפחה ועוד מפורסם שהוא לא רגיל לאורח חיים הזה... מקווה שתבינו אותי ותנסו לחשוב על זה שנייה... לפני שאתם יורדים על אנשים...

Hallucinate

New member
טוב, כולכם שוכחים פרט אחד קטן

ברגע שהם נתנו את אישורם להצטלם לתוכנית- הם איבדו כל זכות שלהם לחיים פרטיים. משמע- לי, כצופה, יש את כל הזכויות בעולם להעביר עליהם איזה ביקורת שמתחשקת לי. בא לי להגיד כמה הם טפשים ומעצבנים- אני אעשה את זה. בא לי להגיד כמה הם כוסונים ומהממים ומושלמים- אני אעשה את זה. הם נתנו אישור, הם מתמודדים עם זה. אתכם זה מעצבן.
בכלל, מי אתם חושבים רצה את זה יותר, ששרית תבוא אליהם לבית- הילדים, או ההורים? אין מישהו יותר טוב להאשים מאשר את עצמם, כי הם אלו שגרמו לכך שיפתחו עליהם פה. ואם כבר, יש לי טענות חמורות להורה שהילד שלו אוכל קלקר כי הוא חושב שזה חטיף. אבל אני אחסוך ממכם. שמעתם אותי ואת דעותיי מספיק.

אין בעיה...

אין בעיה עם זה שאתה מעביר ביקורת ואף אחד לא אמר שאסור לך אבל תתחשב.. כי אם אתה בא לילד בן 11 ואומר לו רוצה להיות בטלויזיה הוא יגיד לך כן כי הוא רוצה להיות מפורסם הוא לא באמת חושב על זה: אבל רגע אם אני בטלויזיה אז יירדו עליי ויגידו שאני מגעיל וכול אלו.. הוא רואה מפורסמים אחרים שאוהבים אותם והכול וככה הוא גם רוצה להיות.... אתה יכול לרדת עליהם כמה שאתה רוצה אבל לדעתן של שתי הבנות וגם שלי היא שזה פוגע וזה מגעיל להגיד את זה בצורה הזאת ובכלל... כי אתה בחיים לא היית רוצה שיירדו עלייך ככה! אני לא יודעת מה הגיל שלך אבל הם לא בגיל שלך.. הם יותר קטנים.. אני חושבת.. ולכן הם לא חושבים על כול הצדדים...

Hallucinate

New member
זה לא תלוי בהם

למרות הבינה הזערורית של ילדי משפחת קורן, ההורים הם בטח אלו שחתמו על החוזה. הם ידעו טוב מאוד למה המשפחה תכנס, והילדים האלה היו מעוורים כ"כ מהעובדה שהם יהיו בטלוויזיה וכמה שעות עם שרית חדד שהם לא ראו בעיניים. אולי מצחי ומחלי לא הייתי מצפה לדעת למה הם נכנסים, אבל ברק וזוהר היו אמורים לדעת מה יקרה. והם התנהגו בטפשות גמורה. הוא לא רוצה לנקות, לא יודע לבשל, לא אכפת לו מכלום, והיא קנאית, דרמה קווין ומעצבנת. הדבר היחיד שיזקף לזכותה הוא האומץ לשיר מול קהל של 50 איש. חלקם קטנים ממני בגיל, ובבגרות כולם קטנים ממני. ואגב, אני הייתי בטלוויזיה כבר. היה משפיל- אבל מכיוון שמלכתחילה רצו שנעשה קטע קומי לא היה לי אכפת מזה. הייתי יודע הרבה טוב מהם למה זה יכניס אותי ברגע שאני אשתתף בסדרה.

minimous

New member
מסכימה עם הכל וגם....

אני חושבת שזאת הייתה טעות קריטית מצד ההורים כי עכשיו כל עם ישראל (על מי אני עובדת
כל צופי יס וואי או חלק...) רואה כמה הילדים שלה חסרי כל אינטילגנציה בסיסית, מפונקים ובורים. לפחות שהיו מלמדים אותם דברים בסיסיים כמו איך להכין פסטה כדי שהם לא יצאו כל כך טיפשים..... אה ו... כן, זה בהחלט היה קטע קומי... מאוד
*סתמתי*

תגובה חח...

קודם כול אני לא חושבת שההורים יידעו איך הילדים שלהם יתנהגו או שבישבילם זה רגיל... כי בסה"כ יש להם 5 ילדים שיהיו בריאים.. אז אולי זאת הצורת חיים שלהם! ברק מתלהב שזה טלויזיה וכמו אמרו פה שהוא תינוק בגוף של גבר אז אני גם חושבת ככה.. אבל כאילו לא להגזים הוא פשוט עוד לא היתבגר מספיק כדי להגיע לגיל 17... וזוהר היא יותר גדולה מצחי בשנה. למה שתהיה סיבה שצחי לא יוכל להבין והיא כן? וחוץ מזה אני לא חושבת שהם אשמים כול כך איך שהם אלה ההורים.. אבל אין לך מה לעשות בזה אתה לא יכול להגיד לבנאדם איך לחנך את הילדים שלו והם גרים באור עקיבא מה אתה מצפה? לא שאני יורדת על אור עקיבא אבל בכול זאת.. קיצור איך הגענו לזה? בסך הכול אמרתי שאתם מעבירים ביקורת בצורה מגעילה ולא תרבותית... תעירו פה ושם אבל למה לפתוח עמותה נגד חלי??? כולה ילדה בגן מסכנה...וזה לא רק חלי אלה שאתם יורדים על זוהר איך שהיא שרה וכול מיני כאלו...

למעלה