צמיחה מילת המפתח היא בדיחה עלובה

שרוף

New member
צמיחה מילת המפתח היא בדיחה עלובה

וזריית חול בעיני הציבור. כל כלב פוליטיקאי וכל פוליטיקאי כלכלן בגרוש. אפשר לחשוב שצמיחה היא הנוסחה הגואלת לבעיית האבטלה. במדינה שיש למעלה מחצי מיליון עבדים זרים לא אזרחים שמוכנים לעבוד בשכר של 10 דולרים ליום והם מהווים איום לכל פועל . במדינת ישראל מדברים על צמיחה כלכלית.פשוט בושה וחרפה. הצעד הראשון שצריכה מדינת ישראל לעשות כתכנית הבראת המשק הורדת האבטלה וצמצום פערי השכר היא לסגור את חברות כח האדם ולסלק את העובדים הזרים מתחומי המדינה. הצעד השני להכריח את בעלי המפעלים הפרטיים להעסיק יהודים בשכר גבוה יותר משכר המינימום בשיטת המקל והגזר קרי מי שיעסיק עובדים ישראלים יהנה בהקלות מס גדולות וגם בהקלות מס על היצוא. שני צעדים פשוטים שלא צריך להיות כלכלן או שר במיליון דולר לשנה כדי לשנות את המצב העגום.

רלוונטי

New member
בתאוריה!

נשמע נפלא ומי שישמע אותך יחשוב שהכל היה סבבה ואז באו כל העובדים הזרים ולקחו לנו את העבודה . יפה אבל ממש לא נכון. לפניהם היו פלסטינאים ולפניהם בני מעוטים (עדין)גם כך הפיתוי לקחת את העסק מחוץ לגבולות האדץ מושך (לפעמים אל גבול הקיומיות)תעלה את שכר המינימום וקבל קריסה מוחלטת של היצור הישראלי.הטבות במיסים זה נחמד אבל מאיפה?לגבי העובד הישראלי האמת העצובה ! הוא יקר. מפונק . ובזבזן . שילוב קטלני לכל שוק עבודה תוסיף על זה כמחצית התקציב למטרות השרדות והרי לך מדינת ישראל.

Thats

New member
בפועל!

הבעיה של המשק הישראלי הינה שהשכר של העובדים אינו הוגן אולם בעיה אחרת היא שיש עדיין ענפי תעשייה שאין להם הצדקה כלכלית בעידן של כלכלה גלובלית. טכסטיל למשל. גם חקלאות יש לה בעיה אם היא לא באה כחקלאות הייטק אלא כחקלאות בשיטות הישנות. עד שלא יהיה חינוך שישלב באופן נמרץ חינוך טכנולוגי החל מגיל בי"ס יסודי ותיכון נזכה לראות דור שלישי ורביעי של פועלים קשי יום שעומדים בשמש מחוץ למפעל עם שלטים בהפגנות כנגד ראש הממשלה. עד שלא יוקטן המיסוי דרסטית אנשים ימשיכו לברוח מהארץ כדי ליזום או לחילופין להיות בארץ אבל ראש קטן. מי בכלל יכול להרוויח בתנאי המיסוי הקיימים? והאמת לומר, שענפים שלמים היום נמחקים מעובדים ישראליים. רוצים דוגמא? בענף הצמ"ה (טרקטורים וציוד הנדסי כבד) הביאו כנופיות שלמות של ניגרים, הם חיים בקראוונים ככלבים (סליחה בשבילם) אבל בדרך הם הורגים את העובדים הישראליים. Thats all folks

רלוונטי

New member
הדלי והחור!

כולם רוצים אמריקה (במובן הכלכלי)בלי לקחת בחשבון שצריך שבעה כדורי ארץ אל מנת לספק זאת לכולם! תשפוך ים של מים ועדין תהיה מדבר רק בלי כלום לשתות ! נא להפנים!

שרוף

New member
הבעייה האמיתית TAF

היא בראש ובראשונה שיש פה בישראל הרבה חכמולוגים כמו "הרלוונטי" הוא חכם הוא גאון הוא יודע לכתוב יפה. הוא רק חי במרומי האולימפוס ילד שמנת מפונק ומטומטם שאינו משפיל פניו מטה אף פעם. אין לי צל של ספק שהסמרטוט הזה מקבל את האוטו מאבא ואת הדירה החדשה מאבא וכמובן עושה אפגרייד למחשב כל שבועיים. אז מה נשאר לו לעשות? לשבת ולנפוח נפיחות מסריחות יום יום. זה מזכיר לי מכר שלי שכל היום מקטר כמה קשה לו בחיים שהאוברדראפט הורג אותו אישתו נוסעת בוולוו חדשה הוא באמריקאית 2001 לילדים שלו בני השבע ועשר רשומה כבר דירה על שמם והוא נוסע פעמיים בחודש לחו´ל לנוח. אבל הוא מקטר כמה קשה לו. הבנת את זה TAF ידידי.

אבו-דני

New member
רלוונטי חכם גאון ויודע לכתוב יפה?

אם כתיבתו של רלוונטי הינה פסגת חלומותיך...מצבך קשה!!!

שרוף

New member
בול שיט כרגיל קשקושים

המצב לפני חברות כוח האדם היה הרבה יותר טוב. הסתובבת בזמן האחרון בדרום תל אביב? חצי מיליון עובדים זרים בעשר שנים? כרגיל מי שאוכל את השמנת בוקר בוקר יטיל את האחריות לאבטלה על העובדים היקרים והמפונקים אז בשביל זה צריך להעניש אותם? בולשביזם במיטבו.

אכשווי

New member
ילד שמנת!?????????

וכרגיל אתכם הכל בשחור ולבן. ( אגב אני מוכן להתחרות אתך שרוף יום יום שעה שעה במסכנות) אם אתה רחוק כמו שאתה עכשיו אז מיותר לקרוא אותך. ילד שמנת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

שרוף

New member
אתה לא יכול

בקרוב אני סוגר את הרשת עליך ז´א בקרוב יהיו לי הפרטים האישיים שלך ואז אני אחשוף אותך. אחד הדברים השנואים עלי זה מתחזים יהודים או מתחזים ערבים.

למעלה