צמיחה אישית

צמיחה אישית

הרבה זמן אני קוראת בפורום שלכן. פורום ממש נחמד. רציתי להמליץ על ספר שמשהי "תרגמה ושיחררה אל היקום הוירטואלי" שם הספר: "מדע ההתעשרות" הוא נכתב בשנת 1910, ומגדיר את עצמו כ"מדריך עינייני, ברור ומעשי שמתאר כיצד להתעשר בדרך מנטלית ורוחנית". את הקישור אליו פרסם "רואהחשבון" המנהל של פורום יזמות עסקית. הקסים אותי איך ספר מצליח להיות כך כך רוחני ולפנות ולהגיע לאנשים שהם לא. ולמלאכי עליון שדברה על להיות תקועים באפילה ועל איך יוצאים ממצב של תקיעות כזאת. זה נראה לי נושא מאוד חשוב, הוא עלה בפורום יזמות בדיון על הספר. אז לכל מי שרוצה להוריד עותק ולקרוא ולכל מי שרוצה לדבר על איך משתחררים ממה שתוקע אותנו. זה הקישור

טל30י

New member
WELCOME ותודה ../images/Emo140.gif

עוד לא קראתי אבל שמרתי כדי לקרוא מחר. יש לי הרגשה שזה יותר טוב מאבא עשיר אבא עני. ולו רק בגלל השנה בה נכתב, וגם כי המילה להתעשר יש בה הרבה יותר מהמילה כסף. יש עושר בהמון תחומים בחיים. ומנצלשת לשיתוף קטן-היום עשיתי לעצמי רייקי ארוך של שעה בערך וזה מרגיש פשוט נפלא. אני ממש שמחה שעשיתי את הקורס וזה עובד, אין ספק. אז שתהיה לכן שבת מקסימה למרות הקור והסגריר, בבוקר חשתי הרבה חום בכפות הידיים. ושנה אזרחית טובה ועשירה בכל מובן. וכיף לקרוא אתכן ! נמסטה.

המונשרי

New member
ברוכה הבאה !

תודה על הקישור. ההשתחחרות מהתקיעות - תהליך ארוך של מודעות ועבודה עצמית על הגורמים /הקשים שתוקעים. בין אם הם אמיתיים ובין אם הם בגדר "סיפורים" שאנו מספרים לעצמנו.

למעלה