צמיד שהכנתי ושאלה:

Lורליי

New member
צמיד שהכנתי ושאלה:

צמיד-קולר שהכנתי לחתול שלי. מה דעתכן? ושאלה, אני רוצה לחבר לצמיד גומי וסוגר כמו שיש בפאוצים (אבל קטנטן) יש למישהי רעיון איך? אני חשבתי על E-6000 הוא נדבק מעולה לחרוזים אבל אף פעם לא ניסיתי להדביק אותו לגומי, ואני גם חוששת שהגימור לא יהיה יפה (שיראו את הדבק וגם שהצמיד יהיה קשיח נורא) יש רעיונות?

osni

New member
Lרוליי !! האם לא כדאי לחבר לחוטים

לולאות משני צידי הקולר, ולאחת הלולאות סגר של שרשרת?? לא תסתבכי עם דבקים וקולרים קשיחים, הכיני לו שרשרת!!

Lורליי

New member
זה חתול

אני חייבת לחבר גומי, כי הם נוטים "להתאבד" (טיפוס על עצים וכו) וגומי יאפשר לו להחלץ מהקולר במקרה חרום.

Lורליי

New member
ובאותה הזדמנות

זה הקולר של החתולה (אמא של מילקי) גם אליו צריך לחבר גומי....

osni

New member
החתולה שלנו עדינה. מקסימום

היא קופצת לארון למעלה !!!!

av_i_va

New member
אני ממליצה לחבר עם סגר../images/Emo140.gif

בדיוק כמו הסוגרים של הקולרים הקנוים. אישית, אני מגדלת חתולים כל חיי ומעולם לא שמעתי על רעיון כפי שאת מציעה. מי שהמציא את הקולר לחתולים חשב גם על האפשרות שחתולים מטפסים על עצים ובטוח שהנושא נבדק מבחינה בטיחותית. לשאלתך הספציפית, אין לי מענה. יתכן והכוונה שלך לסקוטצ´?

Lורליי

New member
כל קולרי החתולים שאני ראיתי

בחנויות חליות מחמד באים עם גומי מהסיבה הזו והחתולה שלי מטיילת... וכמה פעמים היא חזרה בלי הקולר... אני אתיעץ גם עם דודה שלי אולי יהיה לה רעיון. תודה על הד"ש :)

Lורליי

New member
בסוף הדבקתי את הקולר של החתולה

על הקולר שכבר היה לה (הוא עם גומי) ואת הקולר של החתול אני אדביק על גומי. רק נקווה שכתם ומילקי יהיו מרוצים...

למעלה