צמיד חוטים

ybenor

New member
צמיד חוטים

היי לכולם! רציתי לשאול משהו, מישהו יודע איך עושים צמיד מחוטים שכתוב עליו משהו? תודה!

לוקחים נייר משובץ

ומשרטטים עליו את מה שרוצים שיהיה כתוב על הצמיד ולפי זה מתחילים לקשור

ybenor

New member
לא בדיוק הבנתי..

כמה חוטים לוקחים ואיך קושרים וכאלה. תוכלי להסביר יותר בפירוט? תודה

את יודעת לקשור את הקשירה הבסיסית?

כמה חוטים לוקחים זה תלוי בעובי שרוצים ובאותיות שרוצים לרשום, לכן הצעתי לצייר על דף משובץ את הדברים ולפי זה לעבוד. אם את יודעת לקשור את הקשרים הבסיסיים יהיה לך קל. אופציה אחרת זה לקחת פלסטיק קשיח צר וארוך (מהסוג שפעם היה על שקיות הפלסטיק עם תיק-תק שנסגר), לחורר משני הכיוונים שלו חור קטן בקצה, להשחיל חוטים וללפף עליו חוט בגוון אחר ולאט לאט לחשוף את החוטים שלמטה בצורת שתי וערב.

ybenor

New member
אממ גם את הקשירה הבסיסית אני

לא יודעת...

למה אי אפשר לראות הוראות באתר?

אני רוצה לראות הסברים באתר לדוגמאות ואני לא מצליחה יש אפשרות כזאת בכלל? תודה!

אין אפשרות ללחוץ על הצמיד וכאשר אני

לוחצת על ORDER זה חוזר לאותו מקום של הצמידים..

רחלי44

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב

כנסי דרך הקישור שאופל כחול העלתה תרדי מעט יש דוגמאות של צמידים תלחצי עם העכבר ויש הוראות .
..
לאופל כחול על הקישור.|

oerl

New member
צריכה עזרה...

אני רוצה לראות את צמיד מס' 77 אך אני לא מצליחה להכנס את בבקשה יכולה להכנס ולשלוח לי את האתר עם ההסבר זה מאוד יעזור ליי

אולי תנסי קודם כל להכין צמיד יותר פשוט ולאחר שתתנסי ותלמדי תכיני את המורכב עם השם. . . מעלה לך קישור להכנת צמידים . . . אם תלחצי עם העכבר על כל צמיד ייפתח לך שלבי הכנה שלו. . . .בהצלחה

../images/Emo140.gif

בקישור הזה יש הסבר למתקדמים יותר. נסי לבדוק אולי תביני.. זה בעברית. ברגע שאבין את רזי המצלמה שלי אעלה הסבר למתחילים.

../images/Emo214.gifווווווווווווואו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

נכנסתי לקישור שנתת ובזמן שאני צריכה בכלל לצאת מהבית נשארתי דבוקה למסך וראיתי את כל השלבים
אני חושבת שאנסה עוד היום לעשות את הצמיד, זה מדהים! מקווה שאצליח

למעלה