צמידי פימו והנה השגעון החדש שלי. כל השבת ישבתי ובמוצ"ש התמוגגתי...
ז זמן לילה New member 17/10/04 #3 ועוד שניים יש עוד אחד אבל לא הספקתי לצלם אותו...נו, שויין, מחר עוד יום, עוד יום...
ר רונית גולן New member 18/10/04 #13 זמן../images/Emo29.gifיופי של צמידים!!! אוהבת במיוחד את הצמיד הירקרק-כחלחל-צהבהב וגם שהכנת בעצמך חרוזים חלקים או ספירליים תואמים
זמן../images/Emo29.gifיופי של צמידים!!! אוהבת במיוחד את הצמיד הירקרק-כחלחל-צהבהב וגם שהכנת בעצמך חרוזים חלקים או ספירליים תואמים
א אוסיש New member 18/10/04 #15 אחד יותר יפה מהשני!!! הכי אהבתי את הברונזים, והמעורבבים - אין, אין עליהם. כל מעורבב שעושים יוצא חלומי. מקסימים!
אחד יותר יפה מהשני!!! הכי אהבתי את הברונזים, והמעורבבים - אין, אין עליהם. כל מעורבב שעושים יוצא חלומי. מקסימים!
מ מילי13 New member 17/10/04 #6 מקסים... כמה את משלמת עבור חב' פימו? קניתי לאחרונה ב- 7.5 ש"ח וכעת אני רק מתלמדת.
W wildspirit New member 17/10/04 #11 דיוק?? מי שמדברת... מדהים ביותר... לא אמרנו שניפגש וניצור ביחד???? מתי????? אני חייבת ללמוד מהמומחית לא?
דיוק?? מי שמדברת... מדהים ביותר... לא אמרנו שניפגש וניצור ביחד???? מתי????? אני חייבת ללמוד מהמומחית לא?
L lutti New member 18/10/04 #18 זמן - אני רואה שהתמכרת סופית. הם מקסימים כולם, אבל אהבתי במיוחד את השישיה הראשונה.
מ מ ש כ י ת New member 18/10/04 #19 יפים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif החומים המעורבבים נראים ממש כמו חרוזי עץ אמיתי...