צמידי חברות

צמידי חברות ../images/Emo13.gif

שלום לכולם
אני חדשה כאן
מה המצב ? בכל אופן, אני מחפשת איפה אפשר לקנות 2 צמידים כאלו מכסף, שאפשר כל פעם לקנות להן תליון חדש כזה והוסיף לצמיד... וגם כמובן איפה אפשר למצוא תליונים יפים כאלו, לצמידים ? מישהו יודע למה התכוונתי ?

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifאת מתכוונת

ל charm braclet או איך שלא כותבים את זה.. אני יודעת שמוכרים ב קלריז , אבל אין בארץ... תכנסי לקישור ותראי את זה בצד שמאל למטה

Katy Cat

New member
אני מנסה לשים קישור קצת יותר מדויק.

הנה, כאן.. ובאמת חבל שאין את זה בארץ
זו חנות כזו מגניבה.....

איזו חנות מדליקה !!!! והצמידים האלו

והתליונים זה כל כך יפה ! לדעתכן זה בטוח לקנות דרך האינטרנט ? ובכלל, יש אפשרות לקנות מאתרים כאלו ושזה יגיע אליי, לישראל ?

Katy Cat

New member
כן, בטוח לקנות דרך הרשת מחנויות

גדולות כאלו אבל לא, אי אפשר לקנות לישראל, לפחות לא מרב האתרים, במיוחד האמריקנים. אמריקנים נוטים למכור רק לאמריקה, הוואי ומקומות שבהם נמצא הצי האמריקאי (אז בואו ננצל את תקופת המלחמה, נתפוס חייל אמריקאי ונגרום לו להזמין לנו סחורה מארה"ב
)

רעיון מצויין, אבל אין לי כוח לחכות

למלחמה... כל הזמן דוחים אותה !! זה כזה מרגיז שאי אפשר להזמין מחו"ל... ראיתי היום מליון דברים יפים באינטרנט ואני רוצה אותם !!!! אני רוצה ליסוע לאמריקה !!!

Katy Cat

New member
אני בהחלט מבינה ללבך...אבל!!!

יש חברה ישראלית בארה"ב שאת יכולה להזמין מארצות הברית אליה, והיא שולחת לך את זה לארץ. קראתי על זה באיזשהו עיתון, שנותנים לך ת.ד אמריקאי ואיזשהו קוד או משהו, ותמורת תשלום ישלחו לך את זה לארץ.

הבעיה היא ש"מפרנסי הקניות" העיקריים

שלי הם אמאבא ... והם בחיים לא יתנו לי להזמין משהו מארה"ב, כי מישהו שהם מכירים ניסה פעם ו"גנבו" לו כסף מהחשבון או וואטאוור... באסה

למעלה