צמידים אדומים

AGENT SHESH

New member
צמידים אדומים

ראיתי עכשיו באתר: http://www.countmered.com/ צמידים אדומים שכתוב עליהם "Count Me Red". זה מתאים לאוהדי הפועל ואני ממש רוצה להזמין. הבעיה היא - חייבים להזמין חבילה של 10 מינימום שזה יוצא סכום כסף שאני לא יכול להוציא. בקיצור - אם יהיו עוד תשעה אנשים שרוצים לקנות צמידים כאלו במחיר של 16-18 ש"ח (אני לא סגור על זה, אדע בדיוק רק אחרי שאזמין ויגיע אלי) כולל משלוח אליהם אני אזמין. מי שרוצה - שיגיב כאן.

z dead

New member
אממ...

כתוב שזה עולה 20 דולר לחבילה של עשרה צמידים...לא שווה... יש את הצמידים של משרד התחבורה שהם גם אדומים...(יש לי שלושה) והם בחינם...פשוט הופכים את הצמיד והוא נראה כמו הצמיד הזה..רק בלי הכתובת COUNT ME RED. חבל רק שהחתולה שלי לקחה לי את כל הצמידים והרסה לי אותם :)

AmiTutiT14

New member
₪10 בסה"כ לצמיד...

20x5=100 10=100:10 (חח אני מרגישה חכמה
) בקיצור, אם עשרה אנשים ירצו לקנות אז זה יצא לכל צמיד עשרה שקלים... הצמיד של לאנס הרמסטרונג עולה חמישה שקלים, אז זה לא כזה ביג דיל. אין את זה לאף אחד וזה ממש יכול להיות מגניב. אגב, יש לי סיכה עגולה כזאת של מתן נאור
חבר של ידיד שלי הכין לי, יש לו מכונה. וזה כזה שווה!

z dead

New member
כן,אבל שמתי לב לעוד משו

הצמידים עצמם עולים 20 דולר אבל זה לא כולל משלוח בינלאומי :) שזה לפחות עוד 10 דולר...מה שיצא 30 דולר לפחות.. מעבר לזה שראיתי שזה צמידי תמיכה בג'ורג' בוש בכלל :))

AmiTutiT14

New member
אמממ....

טוב אז גם 15 שקל זה בסדר.. בקשר לבוש... אף אחד לא יודע שזה צמידי תמיכה..

HapoelJerusalem

New member
עשיתי חישוב..

מחיר חבילה של 10 צמידים 20 USD מחיר משלוח בין לאומי 7.90 USD סה"כ 27.9 USD שער הדולר 4.386 כלומר המחיר הוא כ123 ש"ח לחלק ל10 כ13 שקלים פר צמיד שלדעתי זה מחיר שווה לכל נפש

למעלה