צמידות נפטון ל descedant

sunshine44

New member
צמידות נפטון ל descedant

שתי שאלות: הראשונה מה זה בכלל descedant ? והשניה מה משמעות ההצמדות ? נפטון במפת הלידה בית 4 צמוד לירח. תודה מראש.. גדי בנעלי בית.

eynat6

New member
נפטון לא יכול להיות גם בבית 4

וגם על ה-DC. ה-DC הוא תחילתו של בית 7..זה או זה או זה.

neophile

New member
עשית סלט

descedant- המזל העולה , המזל ש"עלה" במזרח (כדור הארץ הוא זה שמתסובב ולא הכוכבים) המעלה של המזל העולה שלך(בהתאם לזמן לידתך) מסמנת את תחילת הבית הראשון בן 30 המעלות . לפי דעתי המשמעות הצמידות ירח ונפטון בבית ארבע היא שאתה אדם אלטרואיסטי שאוהב להעניק אבל ייתכן שבגלל השפעות שונות , זה לא בדיוק המקרה ... אך ללא ספק יש לך עניין כלשהוא בנושא .

sunshine44

New member
וזאת הודעה אישית לך. האם את/ה יודע מה זה

"מרכז מגנטי" ??? כי אני מזהה שאולי יש לך כזה ובלי קשר אשמח לדעת עליך פרטים כלליים אם זה בסדר מצידך ( גיל, רווק נשוי )

neophile

New member
אני מכיר את המונח

כחלק מגוף הלימודים של גורדג'יף . קראתי חלק מהספרים ומאוד הושפעתי מהם ככה ש"מרכז מגנטי" כבר יש לי .

neophile

New member
אולי זה רק דמיון .. ../images/Emo13.gif

ואני בן 23 אני מניח שעדיף להמשיך את השיחה הזאת בהודעות פרטיות

sunshine44

New member
ידעתי, שים לב.

הדבר הכי גדול שאני יכול לאחל לך בחיים עלי אדמות זה שתצטרף לאחד מבתי הספר של הדרך ה..... ויש כמה.

Descendant = DC

מקובל לקרוא לו גם האופק היורד או האופק המערבי בשעת הלידה. נמצא כמובן במולות לאופק המזרחי ופותח את בית 7. הצמדות או יותר נכון צמידות אומר שכוכב נמצא ממש על ה-DC וצמוד לו בטווח מסויים שמשתנה בין אסטרולוג לאסטרולוג אבל בד"כ איננו עולה על מרחק של 6 מעלות. וכמו שאמרה כבר עינת - אין מצב שנפטון יהיה בבית 4 ויהיה צמוד ל-DC.

למעלה