צמידות במעברים

צמידות במעברים

של מארס על מארס במפה שלי. יכול להיות שהשבוע יש פרץ של אנרגיה או שמא אגרסיביות? ובטח המארס הזה מפעיל את כל הכוכבים שקשורים למארס, את נפטון, את יופיטר, סאטורן ועוד. בכל מקרה, המארס שלי ברטרו מופצץ במארס המקודם. מה פרוש הדבר?

הממ..

בגדול, לא משהו בומבסטי, אם כי יש כאן אפשרות סבירה להתבונן לעומק ולהגיע לתובנות בדבר פעילות המרס הנטלי שלך, כשזוית ההתבוננות היא המרס הזה לעומת המרס ברטרו. הקיטוב בין השנים והאימפקט הרגשי שיש לכל אחד מהם עליך, מאפשר לך אולי ללמוד כמה דברים על הפעילות המרסיאלית שלך בשוטף וביומיום, ולהגיע לכמה תובנות חדשות בדבר היכולת שלך לשפר את הדרך שבה את מתנהלת עם המרס האישי שלך מול העולם. האם את רבה יותר כעת עם אנשים? ואיזה אנשים? האם את מורדת בסמכויות? האם יש לך נטייה עכשיו להאשים את העולם ובעצם את כולם במעשים שבעקיפין שייכים אליך, או לדברים שמרגיזים אותך בעצמך? התבונני לעומק, ואם תרצי - שתפי אותנו בתובנות..

דקל111

New member
יאיר אני שמתי לב לגבי מאדים בנסיגה אצלי

בבית 10 היה על שבתאי ויעבור עוד רגע את רום שמים. ויהיה מבית 9 יעשה מולות למאדים בלידה. אני רוצה שתעזור י להגיע למסקנה מהו מאדים עבורי? כלומר אם אני הפעם רבה יותר עם אנשים זה אומר שאין את זה במאדים הרגיל שלי וזה מתבטא רק בנסיגה? למה הכוונה להבין את מאדים בעקבות מאדים בנסיגה? אנייכולה לספר שאיןלי מנוח במקומות העבודה ונושא גבולות עומד על הפרק כשהפעם בניגוד אולי לפעמים אחרות , אני מגיבה חזק חריף ובאופן מיידי לכל עוולה שנראית לי לא נכונה ועומדת על שלי ואולי גם תוקפת אבל לעניות דעתי , בצדק רב ובאמת, בעקבות כל זה מתרחשים דברים וזזים דברים ונעשים קצת אחרת, כלומר יש תוצאות. אני באופיי למרות היכולות שונאת עימותים [מאזניים מאזניים ] ולמרות שיש לי את הריבוע מאדים פלוטו אני לא משתמשת בו כל הזמן ואם כן אז לא בצורה הנכונה ואילו כעת עם מאדים בנסיגה אני יורה לכל הכיוונים שמצד אחד זה חיובי מאוד כי הדברים מדוברים ואם פעם זה היה מגיע לכיסוחים ולחוסר קשר אז כעת למרות הקושי, יש דיבור שבא אחרי ההתפרצות ויותר מזה יש שיפור אז מה מכאן אאני מסיקה לגבי הנסידה ולגבי מאדים שלי בפרט?

מרס אכן פעיל במיוחד אצלך, ולא רק אצלך

כבר במפת הלידה הוא מודגש בבית 3 (אם אינני טועה), אבל עכשיו הוא כאילו פועל בשביל כל הזמנים שמבחינתך לא פעל כהלכה. זהו מיקום שכאילו גם נוקם על עוולות העבר, חוזר למקומות בהם לא הגבת פעם ומגיב באופן עוצמתי במיוחד כדי להציב גבולות חדשים לאישיות שעד עכשיו צברת אך לא בחנת לעומק. הקונפליקט בין המאזנאיות שלך לבין החלק המארסיאלי גם מביא זאת להקצה, בעיקר כי הם שני הפכים. מצב מעניין, ולמה הוא יגיע בעתיד נוכל לדעת רק אחרי שמרס יתיישר לו, ואז נדע מה באמת השתנה.

דקל111

New member
וואו ווה יאיר.חבל על הזמן איך אני מרגישה אותו

אכן, תודה על האבחנה של הקוטביות הזו בין מרס למאזניים ואני ממש מציבה גבולות מחדש וזה פשוט על הפרק. זה אכן מתיש אבל זה שיעור ענק עבורי שהנסיגה הזו מאלצת אותי להתעמת ולא לשמור בבטן ושוב ממקום צודק ופרודוקטיבי. אני מאוד מקווה שכשהוא יתיישר לא אמצא שדה חרוך מסביבתי

אני חושבת שאצלי

מארס על מארס פעל בכיוון ההפוך. כל החים אני מתרוצת ועכשיו אי יותר באיזי. פשוט לא יאומן. אולי בגלל הולדתי במארס בנסיגה? אני יותר שלווה פחות כועדת, אין שום אגרסיות. בדרך כלל אני אש וגופריט.

כנראה שזה בגלל שיש לך את זה במפת הלידה

מכיר עוד שני אנשים אחרים שהם רגועים יחסית עכשיו לכל השאר, בזמן שמרס בהילוך אחורי בודק רטרואקטיבית את כל מה שקשור לפעולות שלנו. יש כאלה שלוקחים את זה קשה, אבל אלה שיש להם את זה במפת הלידה, מסתבר, עושים את זה כל הזמן בספונטני..

למעלה