צמיג 2.1 על חישוק WTB speeddisk XL

צמיג 2.1 על חישוק WTB speeddisk XL

הרכבתי צמיג חדש של Maxxis CrossMark על חישוק speeddisk XL החישוק הזה הוא ברוחב 32 מ"מ מוגדר ל FR ו DH ויכות לקבל צמיגים רחבים התוצאה של ההרכבה היא שהצמיג לא יושב ישר על החישוק ובאיזור מסויים הוא כאילו פחוס אותו דבר היה לי גם עם הצמיג הקודם שהיה WTB Weirwoolf 2.1 בגלגל הקידמי אני עם WTB Weirwoolf 2.3 ושם אין בעיה בבדיקה זריזה לא ראיתי שיש איזו שהיא בעיה עם החישוק עצמו כלומר הוא לא ביצתי האם מישהו נתקל במשהו דומה

nintense

New member
אתה כנראה עם גלגלים אינם מתאימים לצרכים שלך..

החישוקים האלה מיועדים לקבל צמיגים ברוחב של עד 3", ואינם מיועדים לשימוש או צמיגי XC.

החישוקים האלו אמורים להחזיק את המשקל שלי

מכאן או שאני מרזה ומחליף לגלגלים קלים יותר או שאני משפר את הכושר (ומרזה) ושם צמיגים עבים יותר

P a p i r

New member
אני לא יודע מה הסגנון שלך

אבל לא צריך לקחת את זה לאקסטרים ולקנות גלגלי פרירייד כדי שיחזיקו בקרוס קאנטרי. מספיק לקנות גלגלי AM רגילים והם יחזיקו כמו גדולים. אם הם מחזיקים דרופים של 2 מטר עם אנשים של 90 קילו אז גם אם אתה שוקל 200 קילו (סתם דוגמא) הם יחזיקו אותך ברכיבה רגועה. ה-speeddisk הם לא כזה מפלצת בגרסה של ה-AM. אבל ה-XL הם כן מפלצת ברוחב 32 מ"מ, ומיותר למישהו שרוצה לשים 2.1 מאחור, במיוחד אם זה crossmark. לדעתי העצה הכי טובה היא לקנות צמיג קצת יותר רחב. זה יצא הכי חסכוני. אבל זה קצת יאט אותך בעליות. האופציה היקרה יותר היא להחליף חישוק למשהו AM חזק. יש ג'אנטים פחות רחבים אבל חזקים מאד. בהצלחה.

ROBIN77

New member
אפשר לקבל דוגמה לגלגלים או חשוקים של AM

שיהיו טובים גם לXC (יש אפשרות לשים צמיגים ברוחב של 2")

P a p i r

New member
תסתכל מה יכולים להציע לך בחנויות.

לדוגמא ל-WTB יש גלגלים ל-AM במתאימים לצמיגים של 2" עד 2.5" לפי מה שהם אומרים הוספתי קישור אליהם. וזאת רק דוגמא אחת מחברה אחת כי במקרה שמתי לב כשהסתכלתי קודם באתר שלהם. להרבה חברות יש חישוקים שיתאימו ליעוד הזה. פשוט צריך לחפש ולמצוא מה שבדיוק אתה רוצה ביחס של משקל, מחיר וצורך. מקווה שעזרתי.

למעלה