צמיג ל drz400sm

psyafter

New member
צמיג ל drz400sm

מחפש צמיג אחורי 140/70R17 משומש לdrz400sm לצורך טסט מצב צמיג לא משנה(אשילו לפני זריקה לפח) 0523482098 תודה

shayvilk

New member
יש כמה למכירה ביד 2

והמלצה לבעלי הדרוזים... את הצמיג האחורי המקורי תחליפו הרבה הרבה לפני שהוא גמור. אחרי זה שומרים אותו לטסטים.

אפשר הסבר למה צריך צמיג ?

צמיג מיוחד לטסט ? מה - מחליפים למידה אחרת בדרך כלל ?

34TK

New member
כי מידה 70\140 די נדירה ולא ממש מבוקשת אך מה.

היא המידה הרשומה ברשיון הרכב ,הרוב מחליפים ל-60\150 כשהמקורי מסיים חייו ונתקעים בלי צמיגים במלאי לטסט.

תודה

gilwalla

New member
הצמיג המקורי עולה למיטב ידיעתי כ-2000 ש"ח...

עוד סיבה טובה להעדיף מידה אחרת.

לא חושב שזו סיבה טובה

מחיר של צמיג, זו לא סיבה טובה להעדיף מידה אחרת, על אופנוע פאן כמו סופר מוטו

shayvilk

New member
הצמיג המקורי פשוט חרא...

הדנלופ D208 האלה לא ממש יעילים לSM. האחיזה שלהם חלקית רק בתחילת חיי הצמיג, מהר מאוד אחרי זה הוא מאבד מהיכולת אחיזה שלו (אני מדבר על לאחר כמה אלפים ק"מ בודדים) וגם כשהיה קיימת, היא עדין לא משהו. אם אני ירצה צמיג שיעיל לכמה אלפי ק"מ בודדים אני יקנה סליקס עד אתמול הייתי בהרצה ולא יכלתי לפתוח גז, ולמרות זאת הצמיג פיתח סימנים כאילו פתחתי גז בלי חשבון בהטייה מקסימלית (רואים התפוררות גומי בקצה הצמיג). נכון לשלב ההרצה הוא מספיק. אין לי ספק שבקרוב הוא יפנה את מקומו לאחד אחר. ולגבי המידה, זה בערך הצמיג היחידי בארץ במידה הזאת (ולא פיילוט אקטיב זה לא צמיג לסופרמוטו). הדרישות אחיזה הן גבוהות מאוד ופשוט אין סחורה במידה הזאת ולכן מרבית הרוכבים מחליפים לאחורי 150 ששם המבחר כבר יותר סביר.

yi tai

New member
אני עשיתי טסט במכון רישוי כלשהו ברמת גן

(על קטנוע X9) למיטב הבחנתי, הבוחן לא הסתכל על הצמיג בכלל. אורות, איתות שמאלה, ימינה, ברקס, סע לשלם (אה כן, עשר דקות לחפש את מספר השלדה/מנוע). איתי

yoman321

New member
לא תופס על סופרמוטו

נכנסתי לכזה מכון ,ראיתי איך הוא בודק ת'טוסטוס לפניי וחשבתי מפה אני יוצא עם טסט.. כהגיע אליי טרח לבדוק טוב טוב את הצמיגים, וגם החליט שסט צמיגים - קדמי בן חודיים עם אלף ק"מ ואחורי בן חצי שנה עם 4 אלף יבשים (על אופנוע שחונה בתוך הבית או עם כיסוי) וגם לא במידה (למרות שקדמי במידה הנכונה) וגם גמורים כמובן (למרות שיש עוד 3-4 מ"מ עד ה"סימון" שאחריו אפשר לנסוע עוד איזה אלפיים ק"מ בלי בעיה) להחליף למידה הנכונה לפני הטסט, ורצוי לצמיג חדש לגמריי וגם אותו למרוח בסיליקון לפני הבדיקה .

M O R M

New member
צור קשר במסרים , אתה לא עונה לטלפון

יש לי גלגל שלם בשבילך לטסט. תרכיב , תעבור טסט בהצלחה. מוטי

למעלה