הדנלופ D208 האלה לא ממש יעילים לSM. האחיזה שלהם חלקית רק בתחילת חיי הצמיג, מהר מאוד אחרי זה הוא מאבד מהיכולת אחיזה שלו (אני מדבר על לאחר כמה אלפים ק"מ בודדים) וגם כשהיה קיימת, היא עדין לא משהו. אם אני ירצה צמיג שיעיל לכמה אלפי ק"מ בודדים אני יקנה סליקס עד אתמול הייתי בהרצה ולא יכלתי לפתוח גז, ולמרות זאת הצמיג פיתח סימנים כאילו פתחתי גז בלי חשבון בהטייה מקסימלית (רואים התפוררות גומי בקצה הצמיג). נכון לשלב ההרצה הוא מספיק. אין לי ספק שבקרוב הוא יפנה את מקומו לאחד אחר. ולגבי המידה, זה בערך הצמיג היחידי בארץ במידה הזאת (ולא פיילוט אקטיב זה לא צמיג לסופרמוטו). הדרישות אחיזה הן גבוהות מאוד ופשוט אין סחורה במידה הזאת ולכן מרבית הרוכבים מחליפים לאחורי 150 ששם המבחר כבר יותר סביר.
נכנסתי לכזה מכון ,ראיתי איך הוא בודק ת'טוסטוס לפניי וחשבתי מפה אני יוצא עם טסט.. כהגיע אליי טרח לבדוק טוב טוב את הצמיגים, וגם החליט שסט צמיגים - קדמי בן חודיים עם אלף ק"מ ואחורי בן חצי שנה עם 4 אלף יבשים (על אופנוע שחונה בתוך הבית או עם כיסוי) וגם לא במידה (למרות שקדמי במידה הנכונה) וגם גמורים כמובן (למרות שיש עוד 3-4 מ"מ עד ה"סימון" שאחריו אפשר לנסוע עוד איזה אלפיים ק"מ בלי בעיה) להחליף למידה הנכונה לפני הטסט, ורצוי לצמיג חדש לגמריי וגם אותו למרוח בסיליקון לפני הבדיקה .