צמיג ב-600 ש"ח?

צמיג ב-600 ש"ח?

החלפתי צמיג אחורי בג'וירייד. מישלין.

המחיר המוצהר - 450 ש"ח.
כשהגיע רגע החשבון, פתאום התברר שצריך גם עבודה, מעמ, שטנגה ואלמנט, וסה"כ 600 ש"ח.

האם המחיר הסופי סביר, או שהכניסו לי את האלמנט עמוק?

Dd89

New member
על איזה דגם מדובר?

בגדול זה כן המחיר, פשוט תמיד יש על המחיר הזה הנחה.

דגם סיטי גריפ

מידות 130/70-12.

המחיר שציינתי הוא אחרי שקיבלתי "הנחה". אני לא רוצה להיות סתם ציני עם המרכאות. אולי ההנחה אמיתית והמחיר ראוי. לכן אני שואל.

בסופו של דבר, מאחר ויש כמה מרכיבים למחיר, מה שחשוב הוא הסך הכל. כמה שילמתם אתם (או למיטב ידיעתכם) עבור צמיג + עבודה ?

T0MERKE

New member
יקר מאוד

תהנה ממנו וסע בזהירות, להבא תבדוק בעוד כמה מקומות.

T0MERKE

New member
אין לי ג'וירייד

מכיר את הצמיג, המחיר בסביבות ה 450-550 כולל הכל

orgeva

New member
לא נעים,קרע אותך. שילמתי על אותו צמיג עם הכל

בסביבות 400 ש"ח.

guardmen

New member
לכל הציניים והחכמים הגדולים...

מחירו הרשמי של הצמיג הינו 440 ש"ח לפני מע"מ, 515 ש"ח כולל מע"מ.
מאחר ומדובר בגלגל אחורי, יש צורך לפרק את האגזוז + תושבת אחורית + קליפר בלם +
בית מצבר(בלי לפרק לא יצא הגלגל), ורק לאחר מכן את הגלגל.
משהו מכם חושב שאת כל זה עושים שבעת הגמדים של שלגיה?

אם על העבודה כולל החלפת ונטיל ואיזון הוא לקח 85 ש"ח זה מחיר הוגן מאד נקודה.

אף אחד לא פראייר ולא עובד למען שמיים, גם אם כל אחד מכם חושב שמגיע לו הכל בזול או בחינם.

בתקופה האחרונה יצא לי לא פעם לקרוא בפורום שרשורים עם תגובות של אנשים
שמחליטים בשביל עסק זה או אחר, כמה הוא צריך לדרוש עבור העבודה שלו,
כמה מגיע לנו לשלם לו בכלל, האם הוא התקלח בבוקר, ומתי פעם האחרונה הוא היה אצל הספר.
מה קורה לכם רבותיי אתם ירדתם לגמרי מהפסים.

מי שרוצה לטפל במוסך ולקבל שירות מבעל מקצוע, צריך לקחת בחשבון שזה עולה כסף.
כדי לא להרגיש מרומה אני ממליץ לבוא מהבית לאחר סקר מוסכים,
ולא לבכות אחר כך בפורום כמה דפקו אותנו.

חג שמח ושנה טובה לכולם.

Rיקושט

New member

שנה טובה :)

gilkor

New member
מה ההסבר שלך למחירים הנמוכים שאחרים קיבלו?

אני לא מאמין/חושב שאף אחד צריך לעבוד בחינם.

השאלה היא - האם מקומות אחרים מפסידים על הלקוחות שלהם?
על פי מחיר המחירון שציינת, התשובה היא כן.

הסבר אחר שהגעתי אליו אחרי שראיתי את הסדרה המגעילה של "יצאת צדיק", וההתייחסות שיש שם למחירוני צמיגים, הוא שככל הנראה כדאי לקחת את המחירונים האלו בערבון מוגבל.

אם מסתכלים על מחירי צמיגים כאלו בחו"ל, אפשר לקבל סדר גודל על המחיר האמיתי שלהם בארץ.

אז כנראה שבעסק הזה אין תשובה חד משמעית.
פרט לזאת שמישהו תמיד יגזור קופון בסוף על הצרכן הסופי.

אני מסכים עם דבריך לגבי תשלום הוגן

לבעל מקצוע שכל בוקר לפני שפתח את מנעול הכניסה כבר יש לו עול תשלומים על צוארו ,אבל במקביל יש גם לשמור על ערנות מאלו מהמוסכים שמחפשים לעקוץ מישהו מישהי תמים תמימה .

עקרונית איני משתתף בשרשורים כאלו מבלי שכל המידע משני הצדדים וטענותיהם פרושים לפני .
אני יכול רק לתת טיפ לרוכבים באופן כוללני ,יש להזהר מענף המוסכים ולא רק בדו גלגליים אלא בכלל .

כמובן שבשרשור הנוכחי לא דובר כלל על עלות החומר למוסך ,כי תמיד נוח יותר לשוחח על 85 נשקל ולא על עלויות אמיתיות של הצמיגים או כל חלק אחר .

85 שקל זה ממש לא סכום גדול בהתחשב בפעולות שציינת עבור עבודת הפרוק ,ממש לא הרבה , אבל ככה בשביל הערנות ,תמיד לזכור שיש גם רווח על החומר עצמו .

שנה טובה .

aaronc76

New member
85 שקלים על עבודה זה סבבה

אבל מה עם קופון שמנמן על מחיר הצמיג?

אם היה משווה מחירים יכול היה לצאת ב100-200 ש"ח זול יותר.
העבודה היתה נשארת 85 שקלים, אבל הקופון היה מצטמק.

שנה טובה

אם להיות כנים עם עצמנו ואחרים.

ללא קופון שמנמן ענפים שלמים היו קורסים ולא היו מסוגלים ללכת למכולת ,המצב כאן כל כך נפיץ ומזוייף שללא "כל אחד והקופון שלו" אי אפשר היה לחיות ברמה שהציבור חי בה כעת .

יש מצבים שבחיים צריך לשים דברים על השולחן ,כשיגיע פיצוץ כלכלי הוא יהיה כואב וינשך חזק בכולנו .

מאידך יש מכונאים שלא סופרים אותך ומוכנים לא לעבוד כל היום ,אבל אינם מוכנים להוזיל המחיר ,קשה להבין זאת אבל זו המציאות .

לא רלוונטי

ה-"מחירון" לא רלוונטי לכלום. מחיר ה-"עבודה" לא רלוונטי לכלום. מה שמשנה זו השורה התחתונה.
תגיד, מה דעתך לקנות אצלי צמיגים ב-10 שקלים? עשינו עסק? (בתנאי שתעמוד בדיבורך, ואתה לא "תחליט בשבילי כמה לחייב על עבודה"...)

בענף חומרי הבניה, הנחה ההתחלתית על ה-"מחירון", לפני שמתחילים לדון על המחיר, היא 50%. אז מה אתה בא לספר שמחיר ה-"מחירון" לצמיג הזה הוא 440 ש"ח?
מה שחשוב זה מה מחיר השוק לכל החבילה.

לפי מה שכולם כותבים פה, מחיר השוק נמוך בהרבה ממה שחייבו אותי, לפחות חלק כותבים מנסיונם האישי. אני יכול להוסיף שקיבלתי היום הצעה מ-סטאר סייקל לאותו צמיג, כולל עבודה ומעמ, ב-490 ש"ח.

מההיזדעקות שלך להגנת ההוא שניצל את זה שהגעתי בגרירה, בלי יכולת להסתובב ולבדוק מחירים וגבה מחיר מופקע, אפשר ללמוד הרבה עליך.

למעלה