צמיג אחורי ל-VFR

guyazu

New member
צמיג אחורי ל-VFR

מתלבט איזה צמיג אחורי כדאי לקנות ל- VFR מודל 2000, מקדימה יש צמיג מצלר ME3 racing תקין. השימוש באופנוע מתרכז בשבתות עם מזג אויר טוב בלבד, ואופן הנסיעה הוא כמה שיותר ספורטיבי שניתן עם VFR. חשבתי על מצלר M1, ואולי פירלי דיאבלו החדש. יש למישהו נסיון עם צמיג זה או אחר? אגב, גם המלצה על מקום עם מחירים נוחים תתקבל בברכה. יום טוב ותודה. גיא

theshark

New member
כן.

הבן אדם כתב שהוא רוכב רק בשבתות. רק רכיבות ספורטיביות. לא בימים גשומים. זה VFR מודל 2000. אז כן צמיג ספורטיבי מהשורה הראשונה זה מה אני היתי שם. למה לא.

theshark

New member
עכשיו קראתי שוב הוא רוצה רק

צמיג אחורי... לא ממליץ לערבב סוגים שונים. למרות שיש חברה שכן מערבבים בין יצרנים או סוגים. אז רק את אותו הדגם כמו הקידמי או להחליף את שנייהם.

theshark

New member
פתח פה גדול ../images/Emo2.gif

גם עם VFR אפשר להשכיב. האופנוע די ספורטיבי ועדיין נוח.

כRובי

New member
אבל יש צמיגים ספורטיביים מאוד טובים

שאפשר גם איתם להשכיב VFR.. בשביל מה ללכת על המישלין הכל כך ספורטיביים הללו ?

theshark

New member
למה לא? ../images/Emo13.gif

"השימוש באופנוע מתרכז בשבתות עם מזג אויר טוב בלבד, ואופן הנסיעה הוא כמה שיותר ספורטיבי שניתן עם VFR." אז למה לא צמיג ספורטיבי שיתן אחיזה מקסימלית? לאחר רכיבה על זוג כאלה (רייס אחד מקדימה רייס 2 מאחור) עשו נפלאות לאופנוע שהותקנו עליו.
מה גם שמנוע V "טוחן" את ההצמיגים פחות ממנוע 4 בשורה אחת .

Easy_Rider

New member
אני חושב שחבל על הכסף ...

גם בצמיגים ספורטיביים יש כמה רמות, הפיילוט-רייס2 שייכים לרמה הגבוהה שהיא צמיגי מרוץ חוקיים לכביש, כמו הריינספורט של מצלר לדוגמא. גומי כ"כ רך, כמה משובח שלא יהיה מיועד יותר ל trackdays ופחות לשימוש של סוף שבוע. אני דווקא הייתי בוחר ב M1, אם כי זה עדיין בל נשכח VFR, ולכן האופציה הכי טובה תהיה ה MEz3race ... לדעתי אין להשיג, אבל ע"פ הקטלוג המעודכן של מצלר הוא עדיין מיוצר ! גם Dragon Corsa של פירלי (לא הsuper !) הוא בחירה טובה לדעתי. ושוב, אפשר גם לבחור בכל צמיג אחר הרבה יותר רך וספורטיבי. לדעתי, חבל על הכסף. זה VFR לא ZX7 ...

doorman

New member
אני דווקא בדעה של הכריש...

גם אני חשבתי למה לי להרכיב צמיגים רכים על האופנוע אבל בסוף שמתי ריינספורט על ה-CBR ואני מרוצה לאללה. רכיבה יציבה בסיבובים בלי חשש לרדת עד להשחזה, זה משהו שלא יכולתי לעשות עם הצמיגים הקודמים שלי כי פשוט האופנוע לא היה הכי יציב בסיבובים וזה הפחיד אותי. הבחור בקטע של רכיבה ספורטיבית ואם יש לו את התקציב אז שילך על צמיגים רכים כאלו, הוא הכי יהנה מהם...

Fat Custom

New member
כריש, האם תוכל להסביר לי מדוע

מנוע V "טוחן" את ההצמיגים פחות ממנוע 4 בשורה אחת ?

doorman

New member
מנוע V = פחות כח מתפרץ = פחות

"פירפורים" = פחות גריסת צמיגים.

theshark

New member
במנועי V צורת אספקת הכח שונה.

אני בטוח ששביטל יכל להסביר את זה הרבה יותר טוב ממני
. טל אתה יכל להסביר לנו בבקשה על ההבדלים
. תודה.

צמיגיישן

אני רוכב על VFR עם צמיגי מצלר ספורטק והצמיג ספורטיבי מעל ומעבר לטורטית - מתנהג למופת בכביש רטוב ואינו אמור להמחק מהר כמו צמיגים יותר ספורטיביים. אם תשים את הצמיגים הנ"ל ועדיין לא תהיה מרוצה מביצועיהם, החלף גם את האופנוע למשהוא יותר קרבי.

arieg

New member
צמיג ל VFR

ממליץ על מצלר m1 מחיר הצמיג 1523 ש"ח אנו במבצע החודש ללא מע"מ לכן מחיר נטו לצמיג 1291 ש בברכה גינת אריה 03-6815778

למעלה