צמיג אחורי ל DR350

צמיג אחורי ל DR350

מחפש לקנות צמיג אחורי לשטח (אדמה קשה בד"כ - שוהם וכדו´) שיתאים גם לכך שהאופנוע הוא כלי הרכב שלי (רוב הנסיעות בכביש). נקודה חשובה - מאחר והאופנוע הולך להימכר עוד חודשיים-שלושה אני לא רוצה להוציא סכום כסף גבוה מידי ולקנות את "הכי טוב" אלא פשוט משהו שמחזיק טוב בשטח.

enigo

New member
צמיג זול וסביר

יש לאורן זיתוני, שם היצרן הוא MITTAS . יש שני דגמים שהוא מגדיר כמיועדים לקרקע קשה. אחד עם קוביות מרובעות, צפופות ורכות מאוד. נותן אחיזה עלוקתית על סלעים ואחיזה "משעשעת" בשבילי השרון (משעשעת == מחליק לכל הכיוונים, אבל באופן נשלט וצפוי. טוב לתרגול פוזות קיניגרדנר...). בכביש לא יצא לי לנסוע איתו. יש בלאי נראה לעיין אחרי 500 ק"מ, אבל לא נורא (מצד שני הוא היה על האופנוע בהרצה ורכבתי עדין). בסוג השני הגומי קשה יותר והקוביות מסודרות בשורות. הבחור מרוצה ממנו, אבל הוא לא רוכב חזק במיוחד. הבלאי אחרי 500 ק"מ גם לא נורא. שים לב שלפחות הצמיג הראשון לא נחשב חוקי לכביש (וזאת הסיבה שהוא כרגע לא על האופנוע - טסט וכו´). המחיר? הצמיג שלי עלה לי 300 ש"ח כולל פנימית והרכבה אצל צמיגי זיתוני בת"א (אחרי הרבה התמקחות). הצמיג השני עלה 250 ש"ח כולל הרכבה, לא יודע אחרי כמה התמקחות (לפני כחצי שנה). גם לקנדה יש צמיג שטח סביר, ה 760, אבל הוא לשטח בינוני. החזיק בערך 4000 ק"מ של נסיעות מדבר, שבילי עפר וכביש. עולה כיום ~350 ש"ח. יש להם גם צמיג שהחליף את ה 660 (שהיה עלוקת סלעים עם אורך חיים מכובד בכביש וחוקי), אבל הוא לא חוקי לכביש ואני לא מכיר אף אחד שרוכב איתו. זה כל מה שאני מכיר. אניגו.

mad dog 3

New member
אכן...אכן...../images/Emo107.gif

זייתוני יפתור לך את הבעייה בזול... ויחד עם זאת תזכה בצמיג ממש מעולה לשטח...!!! אם כבר זייתוני לקרקע קשה...אני ממליץ על ה-c8... אם תרצה לברר במקום נוסף... בלונדינית סקסית ב"שפס"...תמכור לך i.r.c... ב ה צ ל ח ה

mad dog 3

New member
האמת...../images/Emo107.gif

אני לא סגור על זה... למטה עדיין לא בדקתי...

למעלה