צמיגי Pirelli P6000...

eran_le

New member
צמיגי Pirelli P6000...

חשבתי לקנות 4 צמיגים כאלה, במידה 205/16/55. מישהו מכיר או התנסה איתם, או עם צמיגי פירלי בכלל? מה אתם אומרים עליהם? ראיתי שהם מיוצרים בגרמניה, והמוכר גם טוען שהם מורכבים בחלק מדגמי האודי החדשים. אפשרויות אחרות שראיתי, שמאוד קרובות במחיר (יותר זולות במעט): Good Year (משהו שמיוצר בתורכיה, בסביבות ה 430 שקל לצמיג). Dunlop (אינדונזי). Viking (משהו גרמני, די זול, עם תכונות מאפיינים די טובים - למשל קוד מהירות W לעומת V בכל השאר). GT (סיני) מה לדעתכם עדיף? שוב, המחירים של כולם די קרובים...

falou

New member
ה-P6000 לא נחשב לצמיג מצטיין

אבל הוא יכול להיות בהחלט טוב מספיק לכל משפחתית. Goodyear - לך על מה שמיוצר ביפן, אם כי יכול להיות שהתוצרת התורכית טובה, אבל זה בתנאי שיש לה את אותו שם דגם כמו התוצרת היפנית, מה שאין ב... Dunlop - תמנע מהאינדונזים. אני בספק אם דנלופ התכוונו שתוצרת זו עם שם החברה עליה תגיע לשווקים מערביים. יש לדגמים משווקים מתפתחים במזרח שם אחר והם לא ברמה של התוצרת המוכרת. Viking - תתעלם מקוד המהירות. זה לא אומר שהצמיג יותר טוב ולא נחוץ אלא למי שבאמת נוהג במהירויות גבוהות GT - אל תקנה סיני עצתי - שלם עוד 100 ש"ח לצמיג וקנה מותג מוכר. יש לי חבר שחסך את המאייה לצמיג וקנה רבעיית דנלופ א-לה אינדונזיה. מאז הוא היה פעמיים באיזון פרונט עד שהתברר שהצמיגים לא משהו ובגלל זה האוטו סוחב ימינה. מה שנקרא, יצא שכרו בהפסדו. הפסיד זמן, כסף ונשאר עם מכונית שסוחבת ימינה.

eran_le

New member
זה למכונית די ספורטיבית...

307 בדגם ה"ספורטיבי", לא ה"משפחתי" (לכן גם המידה די גדולה...). הבעיה עם מותגים יותר טובים, כמו ברידג'סטון ומישלין, או עם דגמים מהמפעלים ה"מקוריים" של מותגים כמו Dunlop (שזה מה שיש לי עכשיו, הצרפתי המקורי) ו GoodYear היא שהמחיר גבוה הרבה יותר מה 100 שקל שהזכרת. מדובר יותר כמו 300-400 שקל, כלומר פי 2 לצמיג.

למעלה