צמיגים

zvika14

New member
צמיגים

רוכב על vn800 ומעוניין להחליף צמיג אחורי ל-200 מה יהיו המשמעויות וכיצד ישפיע על הרכיבה והתנהגות האופנוע

raanansh

New member
פסילה וקנס ע"י השוטר הראשון שיעצור

אותך. מעבר לזה ? משיחות עם חברי VROC בארה"ב עולה שניתן לשים צמיג ברוחב של 160 בלי צורך לבצע שינויים אחרים. מעבר לכך תצטרך לשנות את מבנה הזרוע האחורית וייתכן ותצטרך אף להחליף ג'אנט אחורי עבור מידה גדולה יותר. אפשרי ? כן , עושים את זה אבל זה יוצא יקר , בסביבות ה1500$ עבור החלקים. כדאי ? לדעתי לא , אמנם האופנוע יהיה יותר יציב על הכביש ובהחלט יש הבדל בהתנהגות אבל העלות לא מצדיקה את זה וגם העובדה שאין אפשרות חוקית להעביר אופנוע טסט עם שינוי כזה.

raanansh

New member
לי בכלל היו רעיונות

להחליף את הג'אנט האחורי לכזה בגודל 15" אבל נתקלתי באותה בעיה חוקית. (גם בעיה טכנית כי החלפה כזאת תחייב כיול של הספידומטר בהתאם)

C O L T

New member
אני שוקל להחליף ג'נטים

בגלל חלודה ובכלל הגימור שם כבר לא כמו פעם, כל הצחצוח שבעולם לא מחזיר להם את הברק. חשבתי לשים ג'נטים יצוקים, אבל יש נראה לי פתרון זול יותר, מעין "צלחות" שסוגרות על השפיצים ונותנות מראה "פאטבוי" בלי החלפת ג'נטים יקרה. מה דעתך על זה?

M a x

New member
../images/Emo4.gif

טרול

C O L T

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif איפה cop killer איפה?

אתה פשוט מבקש את זה, זהו, עכשיו נכנס לניהול תחת הניק שלך, חוסם את טיגר ואת MAX D וכותב הודעות חסימה מעליבות, אחרי זה חוסם את עצמי (בתור MAX כמובן) ויוצא מהניהול
נראה אותך מסביר את זה להנהלת הפורומים!

C O L T

New member
בנוסף לזה:

אאוטינג!
נעלבתי, לחסום, תודה!!! ועוד לקראת המפגש, ככה אנשים עלולים לזהות אותי!

raanansh

New member
כיסוי לשפיצים זה משהו כמו 200$

לכל גלגל , זה נראה לי קצת יקר , לא ? מה לגבי פירוק הגלגל והשפיצים וציפוי שלהם בכרום ניקל ? הערכה שלי שזה יצע יותר זול.

C O L T

New member
לא פשוט, ציפוי מחדש

מסובך כל סיפור פירוק והרכבה, אל מוסכים אני לא סומך ולבד זה כאב ראש. בנוסף, עדיין הבעיה נשארת, ניקוי הגלגלים זה עניין מסובך והם אוספים לכלוך מהר מאוד. אבל באמת נראה קצת יקר כל סיפור צלחות הכיסוי, ג'נטים יצוקים יפים ראיתי בסביבות ה-700 ירוקים, נחסוך קצת ואולי שער הדולר יצנח עוד קצת...

YelloVTR

New member
למה שלא תתיעץ....

עם עופר מאומנות אחזקת האופנוע? רח' שוקן בתל אביב, אם אינך יודע.... להתיעץ לא יעלה לך כסף.

C O L T

New member
אני לא בטוח שלא יעלה כסף ../images/Emo3.gif

הכל עולה אצל עופר, אבל עולה! כאילו הכל מזהב 24 קראט! אבל באמת, היעוץ עדיין חינם ועופר בהחלט מבין בכל הנושאים האלה.

למעלה