צמיגים...?

avitzurel

New member
צמיגים...?

שלום לכולם קודם שאלה ואח"כ סיפור הרכיבה של היום. אז ככה, בטו כולכם יודעים שיש לי ביג היט אז השאלה היא על 24" אחורי ו26" קדמי. אז הבנתי כבר שהצמיגים שבאים על הביג היט הם די זבל ואני רוצה להחליף אני מחפש צמיגים שאוחזים טוב על סלעים ובסיבובים חדים ומהירים. אם יש למישהו נסיום אני אשמח לשמוע. היום עשיתי שוב את הדרופ הלבן בכמי יוסף והתרסקתי כאילו אין מחר הראש שלי נגרר על הרצפה כמו סמרטוט הייתה חוויה לא נעימה בכלל. אבל חזרתי ועשיתי אותו שוב והצלחתי. אבי צוראל

ylurie11

New member
כנס!!!!

אני גם כן בררתי איזה אופציות עומדות בפני ברכיבות FR וקפיצות דרופים של 2+ מטר. בעיקרון לקפיצות, לא ממש משנה חתך או פרופיל הצמיג אלה חשוב שהוא יהיה צמיג "בלון". אחד הצמיגים שאני בדקתי בכמה אתרים, מתאר את ה MAXXIS MOBSTER כצמיג מעולה (ראה WWW.MTBR.COM). כדאי לשים מקדימה 2.5" מאחורה רוחב טיפה יותר נמוך. אשמח להצטרף לאיזה רכיבת FR איתך. אם מתאים לך תרים טלפון או שלח מייל. ישי 058311895

avitzurel

New member
המ... כנס

אני יודע שהמובסטר הוא צמיג קדמי טוב אבל לאחורי לטעמי הוא לא מתאים וגם לא נראה לי שיש כזה 24" חשבתי על ה High Roller בתור צמיג אחורי אבל החתך שלו הוא כמו הצמיג זבל של ספשילייזד אז אני לא יודע... המון פעמים אני מוצא את עצמי בסינגל שהצמיגים פשוט לא אוחזים אז אני צריך משהו טוב כמו שהיה לי על הג'יאנט היה לי Fire שהיה פשוט צמיג מעולה. איזה שילוב יהיה הכי טוב על הביג היט???? אבי צוראל

gnurider

New member
Avi bro!

if you are a hardcore Frider take the classic combination 2.7 mobster on front (2.6 if you can't fit 2.7) and 2.5 high roller. dont worry the secialized shity tires made out of a low standart compound and they are a poor imitation for a roller.(roller rules!) s second option is to go with same width but on the kenda stick-e. you can also get gazzilodis now from nokian but they are not so good for our conditions, they build for the wet n'muddy! cheers p.s. you can get all of maxxis tires in 24" just contact the importer himself its the same guy that brings Pedros tools

למעלה