צמיגים

super bike

New member
צמיגים

משהו יכול להמליץ לי על צמיג 130/70 , לGS500? וכמה זה עולה בערך?

gsאלי

New member
פירלי,מניסיון-מעולים.

לא יודע כמה עלו,באו עם האופנוע כשקניתי, כמעט חדשים.

לא ציינת מה יותר חשוב לך

אם חשובה לך הספורטיביות- לך על ברידג'סטון BT39, להשיג באביזריון. אורך חיים- פירלי MT75, קצת פחות אחיזה מהברידג'סטון אבל חיים ארוכים יותר.גם המצלר ME1 דומה לפירלי אבל כנראה יקר יותר. הברידג'סטון גם יותר עגולים ומעניקים התנהגות זריזה יותר, ומעבר לאספקט הספורטיבי הם, לעניות דעתי, הבטיחותיים ביותר.

TheReverend

New member
ודיעה אחרת...

אני דווקא ממליץ על ה GT501 - חתך ספורטיבי, אורך חיים וניקוז מיים מעולה. גם עלות הצנ=מיג לא גבוהה (+-550ש"ח) היה לי על ה GPZ - מומלץ בחום.

לא ממש שכחתי אותם

חתך ספורטיבי- אין ספק. אורך חיים ויכולת ניקוז מים- בהחלט משביע רצון. אבל האחיזה על הקצה לא אופטימלית, בטח שלא כמו הברידג'סטונים.
ה-סופרמוטו למכירה XR​

tygger

New member
אכן

הBT39 מתפקדים מעולה ברוב התנאים. לא יצא לי לבדוק אותם אמנם בנסיעה מלאה ביום יום אבל מרכיבות בדיקה של אופנועים אז הצמיגים סיפקו אחיזה מעולה ושפע של ביטחון. גם לא קיבלתי תלונות מאנשים שהרכיבו אותם. בינתיים... (הכל נתון לשינוי)

היי

היי כפיר !! מסכים עם חוות דעתך המקצועית בנושא ללא קשר למחיר . שמוליק אבזריון

ofnik

New member
אנצל את ההזדמנות החגיגית לשאול-

מה מומלץ לRF? כרגע מאחורה 020 שמתפקד אחלה-ואחרי 10K נראה כמו חדש לעומת זאת 010 מקדימה מרגיש קצת כבד מבחינת ההיגוי-למרות שזה 120/65 במקום 120/70 -רוצה יותר חדות היגוי-ושגם יחזיק לפחות 10K

ofnik

New member
אני ממש לא אהבתי את הME1 -מחליק

וגם נגמר אחרי 10K מאד נהנתי מהדנלופים היגוי זריז וחד- במיוחד אחרי שתחליף גם את הקדמי

arieg

New member
צמיגים לGS500

ברשותנו מבחר צמיגים לדוגמא מצלר 786 ש"ח דנלופ 706 ש"ח קונטיננטל 610 ש"ח על המחירים הנ"ל תקבל הנחה של 15% ואפשרות לחלק ל 3-4 תשלומים צלצל 6815778-03

alfred

New member
ואולי, אריה, תזדהה?

ותגיד, באמת לא מפריעים לך מי הסבון הזורמים דרך קבע מחוץ לחנות (בדיוק בפניה. על מעבר חציה כמובן)?

המלצה

היי סופר בייק !! 1. צמיג אחורי בריגסטון BT39 - ספורטיבי -886 ש"ח 2. צמיג אחורי בריגסטון אקסדרה - 824 ש"ח 3. צמיג אחורי ווי רבבר -402 ש"ח כחבר בפורום תפוז אתם אמורים להנות ממבצעי מכירות קבוצתיות אשר יעלו מפעם לפעם לצערי אין בפתח מבצע לצמיגים אלו אך אם תגיע אלינו ננסה למצוא לך מחיר הוגן כחבר פורום זה . בברכה שמוליק מאבזריון

למעלה