צמיגים

• פותח הנושא AZL
  • פורסם בתאריך

AZL

New member
צמיגים

ןמה לגבי צמיגים איזה צמיג אפשר לרשום הכירחב/גבוה לחיפושטח.

Joe Bugin

New member
בחוק 185/65/15

אבל אני עדיין בודק את זה וכמובן ג´נטים עם offset שלילי כלומר נכנסים פנימה ולא בולטים החוצה

© DrorZi

New member
185/65/15

מאושרים ע"י משרד התחבורה לחיפושיות
אני יודע שלמשל החיפושית הכסופה נועלת אותם באישור ברשיון השאלה היא אם כל אחד עכשיו יכול לבוע ולרשום את המידה הזו אצלו.
דרור זי.

Joe Bugin

New member
כן כל אחד יכול

גם בני (שנמצא כאן לידי) אומר: "been there, done that" אני יכול להראות לך רשיונות עם מספרים כאלו ולא בקומבינה פשוט אפשר להביא את הוראות היצרן למשרד הרישוי. ואפילו בבדיקה מידות 195/60/15 מכיוון שמה שחשוב מבחינתם זה הקוטר החיצוני של הצמיג ושטח המגע עם הכביש.

AZL

New member
זה לא נוגע

לדעתי 195 60 15 ינגעו בכנפיים ובקפיצה אולי ישברו משהו אני מבין שיש צורך להגביה את הרכב ולא מספיק חיתוך כנפיים.

Dr Bug

New member
לא ממש, ומנסיון!

ראשית, בדקתי במיוחד לגבי הרוחב, ואפשר להתקין על הרכב 195/60/15 או 185/65/15 לבחירתך, משום שמה שמשנה להם הוא כידוע הקוטר החיצוני. וחזרה לשאלתך, לרוב מספיק לבצע רק אחת מהאופציות, להגביה או לקצוץ כנפיים, אך כל זאת בתנאי שתשתמש בחישוק (ג´נט) המקורי או באחד עם off-set שלילי, כגון חישוקי מגנזיום המכניסים את הצמיג אף יותר פנימה!

© DrorZi

New member
185 ישב על גאנט מקורי ../images/Emo35.gif

מה רוחבו של חישוג סטנדרטי של חיפושית
דרור זי.

Dr Bug

New member
../images/Emo58.gifלא רק 185

אישית, נהגתי תקופה לא קצרה על ג´נט מקורי עם צמיגי 215 והם תפקדו מעולה, רק שבמידה מוגזמת זו הרכב היה אומנם סוחב טוב יותר בשטח,(100 % בוץ) אך בכביש היה מאבד קצת אחיזה, המקסימום והכי מומלץ לדעתי, גם מבחינת מראה וכמובן אחיזת כביש שישב על הג´נט ה-15/4.5 המקורי הוא צמיג 195/60/15. ושוב, הוא גם יהיה חוקי!!!

© DrorZi

New member
או זה מה שחיפשתי

אתה אומר שהגאנט הוא 4.5 נברר על הצמיגים שאני מחפש על איזה רוחבי חישוק הם מותרים מבחינת היצרן. אה, למישהו יש 4 חישוקים טובים שהוא לא צריך
דרור זי.

למעלה