שלום, אשמח לקבל המלצות לצמיגים שיהיו סבירים פלוס בשטח (לרוב שבילים,פה ושם קצת חול וסלעים), ומצד שני לא יעיפו אותי לכל הרוחות כשהכביש טיפה רטוב. עד היום הייתי על מצלר סהרה, מצויינים בכביש, לא משהו מחוץ לו.
תמיד יש פשרות. אני עם MT21, מבחינת שטח - מצויינים. בכביש רטוב - סבירים +. בהתחשב בזה שאנו בפתח הקיץ, הסבירות לכביש רטוב נמוכה, ולכן, אם אתה מתכנן לנסוע בשטח - MT21.
השבוע התכוונתי להחליף את צמיגי הXT500 שלי למצלר סהרה, אני לרוב על כביש אבל מטייל בשבילי ארצנו, כמוך אני מעריך. אז, מז´תומרת "לא משהו מחוצה לו" באיזה שטח? באיזו מהירות? ועוד, כמה ק"מ עד שחייבים להחליף? כמה עולה? איפה קונים? עד כמה שאני מבין, יותר שטח מזה זה כבר צמיג קוביות וזה כבר סיפור אחר. מחכה לתשובות בקוצר רוח.
צמיג מוכר, אמין, יתרונותיו בשטח גדולים על יתרונותיו בכביש. לאחר הצמיגים הקודמים - trailmax, ה - MT21, מוסיף גם רעש לנסיעה, אבל, כמו שנאמר, יש פשרות בחיים. מבחינת אורך חיים - לא תמצא צמיג שיהא משמעותית טוב ממנו.
בחירה ב MT21 היא טובה כמובן, אך אני ממליץ לך לשקול גם את ה מישלין T63 שהם לא פחות טובים ואף זולים יותר. ברשותי XT500 כ 3 שנים ואני רוכב עם צמיגים אלו : מצויינים בשטח, אוחזים באופן מפתיע ביותר על כביש יבש. כשהמצב רטוב האחיזה יורדת בצורה דרמטית אבל נסבלת - כל עוד אתה נשאר הגיוני - דהיינו לשכוח מהשכבות ולהוריד את מהירות הנסיעה בהתאם. אדיוס.
תודה לכל מי שענה, ושאלה - האם רצוי\מועיל להחליף רק צמיג אחורי ? לאחר 12000 קילומטר הקידמי במצב כמעט חדש. למי ששאל - זוג צמיגים + גגש + שרשרת עלו 1570 כולל מעמ, לא זוכר את הפירוט. לאחר 12000 קמ, מתוכם 80-90% כביש, הקדמי במצב מצוין וגם האחורי בהחלט במצב סביר. הבעיה היא שבקרקע רכה - חול,בוץ מורגש חוסר שליטה ואיבוד אחיזה
הרבה רוכבי דו"ש סבורים שהחלפת הצמיג האחורי מספקת ולא כך הוא דווקא הצמיג הקדמי הוא זה שחשוב!!! ובעיקר בשטח חולי בשטח סלעי לגמרי אפשר להישאר עם צמיגי הדו"ש המקורי לעומת זאת ללא צמיג קדמי מתאים בשטח חולי ההיגוי יהיה בלתי ניתן לשליטה ולא יעזור אפילו אם תשים מאחורה צמיג כפות
נראה שאתה מבלה יתר על המידה בחברתם של לוכחי האספלט בכל מקרה התכוונתי לדו"ש המצוי ולא למפלצות דיונות בעניין הרגל : מקווה שתוך 3 שבועות יהיה מותר לדרוך ואני מבטיח שבצעד הראשון יהיה לכיוונו של הבונבון החדש שמשתעמם לו במחסן שלי
אני מרכיב בKLX650R שלי צמיגי KENDA 5.10X1. זה לא הצמיגי שטח הרגילים של קנדה, אלא משהו בסגנון 70% כביש. הרבה יותר זולים מהפירלי ומחזיקים הרבה יותר על הכביש, ובשטח נותנים אחיזה לא פחות טובה מהפירלי.
הXטיל שלי תקוע במוסך של דן טל בבית שערים עם חור של מסמר 10 ס"מ בצמיגו האחורי. ומכיוון שעברו 3 שנים ו20000 ק"מ ההחלפה מתבקשת (כמו שציינתי שם למעלה). אני רוכב בעיקר בכביש עם ירידות לשבילי ארצנו עם מפה וGPS מידי פעם. שאלתי: דן טל ממליץ על דנלופ Trailmax האם צמיגים מוצלחים? מי יודע? למי הנסיון? דורון
ה TRAIL MAX מוגדרים 80% כביש. מצויינים בכביש, ועמידים מאד. בשטח מוגבלים לשבילי קק"ל בלבד, וגם זה בזהירות. בכל שטח אחר מומלצים פירלי MT21 או מישלין T63. אדיוס.
נטיית שטח 70:30. יש לי ניסיון ארוך עם הצמיג הזה. מומלץ ביותר. הקנדה המקבילים נותנים תמורה טובה בשטח, אבל על סלעים רטובים, או כביש רטוב- אללה יוסתור....התמרחות מובטחת. גם זה מניסיון של השבת האחרונה בה טבלתי והטבלתי בירקון KTM-250 נעול בצמיגי קנדה. לירקון שלום... אגב גם בקיץ תמצא לא מעט כבישים רטובים באדיבות העיריות שמשקות את איי-התנועה ושוכחות לסגור את השיבר. 2MEX-גם כשהקדמי באויר הוא צריך לנחות מדי פעם ואז רצוי שיהיו קוביות כדי לשמור על הכיוון...