צמיגים ל-ISDE

orensh

New member
צמיגים ל-ISDE

שלום. בהמשך להודעה שלי בנוגע למבצע צמיגים ע"י הרוכבים היוצאים ל-ISDE. את ההודעה ניתן לקרא למטה תחת "קצת ציונות ואחלה דיל". שאלו אותי כמה רוכבים האם נרכב על MT-18 או על ה MT-32, אז התשובה היא לא ולא. בתחרויות אינדורו שמאורגנות ע"י ה- FIM (אגוד האופנועים העולמי)חיבים לרכב על צמיגים שמאושרים לרכיבה ע"י ה -FIM. צמיגים אלו מורשים לנסיעה בכביש וגובה הקוביות שלהם מוגבל (נדמה לי ל-13 מ"מ). הצמיגים שעליהם נתחרה ועליהם אנו רוכבים היום באימונים הם צמיגי MT-83 SCORPION. אלו צמיגי ALLROUND מדהימים הם מספקים אחיזה מדהימה בכל סוג קרקע, מחול ועד סלעים. למי שמעונין במאקסימום אחיזה בכל סוג קרקע ומוכן לשלם קצת יותר אלו הצמיגים בשבילו. דרן אגב ה MT-83 הקדמי ניצח בשנים האחרונות את כל אליפויות המוטוקרוס העולמי למרות שזה לא יעודו המקורי. ותשובה נוספת, כן נרכב עם מוסים גם בקדמי וגם באחורי יום טוב אורן שביל 053 793478

enigo

New member
MT18 לא חוקי לכביש?

הייתי בטוח שכן, מה גם שעברתי איתו פעם טסט והוא מתפקד שם לא רע בכלל, בעיקר אחרי ששוחקים אותו עד כדי סליקס... אופס- חורף, נסיעות כביש עתורות סיבובים וצמיג לא חוקי לכביש...

תיקון ו../images/Emo41.gifאפשרות של פיפטי פיפטי...

היועצת מבקשת ממר שביל סליחה - היא נהגה להגות את שמו כשויל והיא טעתה ...מהיום שביל כמו שצריך וב-ה-צ-ל-ח-ה ! בצ´כיה
לעניין דיווחים בזמן אמת... היתכן כי היועצת תשזוף בלוחמינו בצ´כיה?!....פיפטי פיפטי...

STIVENZ 426

New member
עוד מענטזת כמיקודם?

לצלילי הג´אז? או לצלילי סימפוניה לשתי פעימות וחליל?
ומה על שדובר? יש בעיות בדבר.. והסטיב כבר מתחרפן.. "וכל זה בשביל מה? רק חפיפה ופן.." האם היועצת מעודכנת בפרטים און שעל הסטיב לשכתב לה דו"ח מצב עדכני? סטיב.

STIVENZ 426

New member
ולחלילן אומר ואוסיף

כתגובה לעניין ההוא.. מכדור הפרווה של הקולרגול, ניתן לעשות אחלה כסף... "שוורמה אל-מדיה" הטעם של המירוץ האמיתי..(אחושלוקי סלוגן לא? ) ואם לא ידע החליל, הסטיב ירש גור האסקי (הכלב, לא האופנוע..) עלק גור.. בן 9 חודשים, פצצת אנרגיה, כבר יומיים אנחנו הולכים לים, עם ג´וני, ורצים, ורצים, ורצים.. היום עשינו 8 קילומטר בחול (ג´וני עשה בחול היבש, אני ברטוב,יש לי הקלות.. פרופיל 64..) וההאסקי, ששמו ג´אנגו אגב.. פשוט רץ והשאיר לנו אבק.. סטיב..

GalSont

New member
אפרופו האסקי

גם לי היה האסקי (כשהייתי קטן) ואמא שלי (לא יודע מה חשבה לעצמה) גידלה אותו בדירה בבניין. הכלב התחרפן!! לעס ,קפץ ,שרט ,קרע ,ובלע כל מה שהיה בטווח ראיה. עד שזה עבר כל גבול ,מסרנו אותו לקיבוץ ושם הוא פשוט היה עושה 5 הקפות ביום מסביב לקיבוץ וזה היה הדבר היחידי שהוריד לו את רמת האנרגיות לסביר. אני מקווה שתתן לג´אנגו את פירוק האנרגיה היומי שלו ,אחרת - מסכן הכלב (והבית)... מה זה פה? פורום כלבים?

STIVENZ 426

New member
פירוק אנרגיה יומי?

כבר יומיים אני כולי מפורק מהאנרגיה היומית של הכלב (שאגב, גודל במושב, משוחרר, בחוץ) רמת האנרגיה של התפלץ בן השנה הזה היא בלתי תאומן. אבל הוא ירגע.. (כך אמר הווטרינר.. מי אני שאחלוק?
) ס.

theshark

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

קנה צלחת מעופפת ותריץ אותו. אצל הכלב שלי זה עובד מצויין.

STIVENZ 426

New member
רעיון יותר טוב..

תשמיש פיאג´ו סי, ותן לו לרוץ אחריך בשדות.. (בדיוק מה שעשיתי היום!) אגב, מה עם עניין הגדר חיה? הסתדרת בסוף? ומה בענייני שכנים?
ומה עם מבחן הדרכים? שארקי, התגעגעתי..
סטיב.

חפיף חיזר

הרגע נא חיזר 426, היועצת מעודכנת - בעל הסוס ישחררו מהאורווה, במידה ולא ישנם עוד סוסים ...

STIVENZ 426

New member
רגוע? מי רגוע? ../images/Emo153.gif

לא אנוח ולא אשקוט.. ובכן, יש עוד סוסון, אמנם לא מיוחס, ולא מהמשפחה.. סוסון קטן, מלוכסן וצהוב. 93. עם מיני שיפורים. 13K ומכיוון שבעל הסוס הגזעי בחו"ל כמו שהבנתי, ואיש הקשר שלו לא מתפקד כשורה, אזי שכבר כמעט שבוע אני מחכה ומצפה ל OK של בעל הסוס. מעודכנת היועצת? ה
נושם לרווחה. ומה מייעצת היועצת לסטיב לעשות? האם לחכות? האם ללכת להרעיף מבטים על היפני? האם? האם? ס.

ולמה לא?

היועצת טוענת שאין כל מניעה לראות את המלוכסן ואפילו להרעיף מבטים ואולי להרעיף את ה-13K גם...היועצת מניחה שמדובר ב-DR ,כן? ומיני שיפורים למה הכוונה?

STIVENZ 426

New member
מיני שיפורים וירקות...

אכן היועצת צודקת, וב DR מדובר. חריטה ל380 (המומלצת ע"פ היצרן לפי מיטב הבנתי..) ואגזוז סופר טראמפ (מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר?) וכל מני פיצ´עפקס (
) קוסמטיים מסביב. למיטב הבנתי- הצמיגים גמורים וזהו.. מה אומרת? ס.

enigo

New member
13K נשמע לי קצת גבוה...

ל DR93. קח בחשבון שאוברול יהיה קשה לעשות אם בכלל. אגזוז סופר טראפ (לא סופר פרוצה...
) הוא פירמה של אגזוזים "משופרים", ניתן לכוון את מידת הרעש (==פתיחות) של האגזוז לפי החשק, אבל ברב הדגמים האגזוז מטנף ושורף את הכנף האחורית... נראש לי שבמחיר הנ"ל ניתן כבר לשאוף ל KTM 400, חזק יותר, מתלים טובים יותר... לי נראה עדיף. לשיקולך.

STIVENZ 426

New member
נחיה ונראה..

בענייני האגזוז.. טוב לדעת.. פרוצה? אגזוז? הכל מתחבר איפושהו לא?
בענייני חריטה- יעני "אוברסייז"- אפשרי לחרוט עד 410 או משהו כזה, כך שזו לא הבעיה.. ניסיתי לשאוף ל 400, תאמין לי. פשוט כנראה הבעלים שלו לא כל כך רוצה למכור.. אז שיאכל דורה. בכל מקרה, בעניין ה DR, נחיה ונראה.. ימים יגידו.. אגב, לאן אתה טס? סטיב.

למעלה