צמיגים ל CBR600F4

gilroy

New member
צמיגים ל CBR600F4

אני נוסע שבוע הבא לארה"ב וחייב להזמין צמיגים באינטרנט עוד היום. האם לקנות את הBRIDGESTONE B56 (כמו שיש עכשיו על האופנוע) או האם מישהו מבעלי הנסיון ממליץ משהו אחר ? תודה למשיבים

theshark

New member
צמיג יותר ספורטיבי מהנוכחי?

צמיגים ספורטיבים. יש את הברידסטון 010 (012 לא מיובא כרגע לארץ). פירלי דרגון סופר קורסה. דנלופ D208RR\GP. מישלין פיילוט רייס 1\2.
מצלר שאני לא זוכר את הדגם בדיוק (MEZ משהו)
. יצא לי לרכב על כולם חוץ מהמצלרים. כולם נותנים אחיזה טובה. כשלוחצים אותם חזק, מתגלים ההבדלים. אישית לא אהבתי את הפירלי, לא נתנו לי ביטחון, כל הזמן הרגשתי החלקות קטנות. דנלופים עושים את העבודה טוב יותר מהפירלי(RR). הברידסטונים (010) היו מעולים אחיזה טובה, פידבק מעולה, יציבות ושינויי כיוון מהירים. עם תצליח לשים ידיים על ה-012 עוד יותר טוב. מישלין (פילוט רייס 1\2) באותה רמה של הברידסטון ואולי טיפה יותר, לא סגור על זה. ההיגוי טיפה יותר זריז. פידבק מעולה ומתחממים כבר מהמטרים הראשונים. אורך חיים? לא יודע אבל על תתצפה שיעשו הרבה. תלוי מאוד בסיגנון הרכיבה שלך. תרכב חלק הם יחזיקו יותר זמן
. עם אתה לא רוצה צמיגים סופר ספורטיבים לכל אחד מהיצרנים יש דגמים נחותים יותר
. אני אישית לפני חודש קניתי פילוט רייס2 אחורי ורייס 1 קדמי. למרות שאני משוחד לגבי המישלין לדעתי לך על ברידסטון 010 או 012. יתאימו לך הרבה יותר. הרבה פעמים העיניין הוא אישי והתחושות שונות מרוכב לרוכב. יש עוד יצרני צמיגים כמובן אך לצערי לא יצא לי לרכב עלייהם. בהצלחה
.

R-יק

New member
012 SS

הנ"ל דווקא כן מיובאים לארץ. ראיתי אותם באביזריון...

gilroy

New member
תודה שארק על התגובה המפורטת

כנס לאתר WWW.MOTORCYCLEMART.COM . המחירים מדהימים !

למעלה