צמיגים לטאראקן

HardBall

New member
צמיגים לטאראקן

לחבר שלי יש טאראקאן. עד עכשיו היו לו צמיגי שטח מלא, והרכב היה עביר בצורה מעולה (אנחנו מטיילים ביחד המון, והוא כמעט משתווה בביצועים לג'ימני שלי) הקיצר, הוא לא עובר טסט עם הצמיגים האלו. ניסיתתי לברר, ואמרו לי שלא קיימים צמיגים 255/65/16 שהם שטח מלא. הוא דיבר עם סוכנות יונדאי, והם הודיעו לו שהם לא מאשרים שינוי מידת צמיג. יש פיתרון? הבחור נוסע כרגע עם צמיגי כביש מלא (המקוריים של הרכב). מורי?

שיצור קשר עם אלי רזניק מנכ"ל יונדאי

ראשון לציון ויועץ איתו ברכב שלי צמיגי AT 50/50 שהוא התקין לי יותר גדולים מהאורגינליים וגם עברתי טסט איתם מבלי לשנות מידה ברשיון. את הפלאפון שלו אשלח אליך במסר. 0505666590

קשה לי להאמין שהג'מיני יכול להתקרב

בביצועים לביצועי שטח / כביש של הטרקאן יהיה צורך לעבוד קשה כדי לשכנע אותי ולא רק בדיבורים מנסיון אישי בחורף האחרון בטיולי שטח ובוץ בצפון אני חילצתי מספר ג'מינים, סמוראים ,וויטארות ששקעו בבוץ עד הגחון. גם מבחינת כח המנוע אין מה להשוות. תנסה. מור

YNV

New member
נצל"ש - צמיגי MT להיילקס

אני מעוניין להחליף את הצמיגים של ההיילקס לצמיגי שטח מלא, אך ללא שינוי מידת הצמיג (205X80X16). קיימים בכלל צמיגי MT במידה הזו? יש מומלצים?
יניב

נו מה נגמר

אני נוסע עם צמיגי יוקוהמה גאולנדר AT 265/70/16 ניתן להשיגם כיום רק באוטו דיפו, צמיגים מעולים גם לשטח גם לכביש וגם עברתי איתם טסט ללא בעיה וללא שינוי ברישיון. האם הטרקאן של החבר שלך גיר ידני אם כן יש לי קונה בשבילו.

למעלה