צמיגים חורקים

Inoni

New member
שאלת טרמפ...

האם בריחה של אוויר של בערך 2 PSI נורמאלית בחודש ??? בחודשיים האחרונים בורח לי קצת אוויר בצורה חשודה, או שאולי זה בסדר ??? תודה.

be_roo

New member
עדיין בגדר הסביר

למרות שאחי בדיוק ציין היום שאצלו אין כמעט בריחת אויר. נסה לנקות מחלקי פסולת את "החיבור" שבין הצמיג לג´אנט. חלקיקים שנתקעים שם לעיתים גורמים לבריחה, עבל מ-2 PSI בחודש לא הייתי מודאגת.

Inoni

New member
הבנתי... אבל...

מה שמוזר זה שזה קורה בכל ארבעת הגלגלים... אז הסבירות שבכולם נתקעו דברים או פסולת כלשהי בין הצמיג לג´נט נראית לי נמוכה. יכול להיות שזה קשור לצורת הנהיגה ? למרות שרוב הזמן אני רגוע, אבל רק רוב לא תמיד. ואני כמובן תמיד מקפיד לבדוק ולמלא אחרי שהרכב עמד זמן רב, בדרך כלל בבוקר, כלומר כשהצמיגים לא חמים. בכל מקרה, אם זה לא נחשב חריג אז אני רגוע, אין לי בעיה למלא קצת אחת לחודש. תודה.

roy306

New member
../images/Emo32.gif ל-be_roo

במושב נהג של ה-XSI, איפה התקנת את החיבור (בורג) ימני של הריתמות (ניחוש : אולי לכיסא, איפה שנקודת העיגון של החגורה המקורית), אם אכן שם, איך הצלחת לפתוח את הפלסטיק שמכסה את הבורג (גישה לא נוחה בגלל הקונסולה המרכזית), אם לא, אז איפה לעזאזל, אני מחפש מקום נורמלי ולא מוצא. תודה מראש רועי

be_roo

New member
אז ככה

לצורך התקנת הרתמה ב-XSI הוצא כסא הנהג ממקומו. הרתמה חוברה לנקודות העיגון של החגורה המקורית. חתיכת הפלסטיק שמכסה את הבורג נוסרה במקצת כדי להתאימה למקום. בגלל שהצרפתים הם עם נחמד, הם דאגו לא רק להשתמש בברגי שושנה לכיסא (להתשתמש רק במפתח מתאים, לא לנסות אילותורי פיליפס למינהם), הם גם שמו אותם במקום כל כך לא נגיש כך אתה יכול להבריג בכל פעם 3 מעלות סיבוב, ומדובר בבורג ארוך למדי. תתאזר בסבלנות, ובהצלחה.

red cars

New member
מישהו משתמש בקצף לשמירה על הצמיג

אם כן האם באמת עוזר או סתם בלוף ומה המחיר בבקשה.

למעלה